то бок, тое, што вы хочаце сказаць? рызыка-то?
то бок, тое, што вы хочаце сказаць? рызыка-то?
файл bdm ? файл ўсяго, што змяшчае ўсе дадзеныя мікра-самыя tabbelle карты dtc etc файл паслядоўнага і толькі вобласці аб tabbelle карты цяпер не ведаю, як рэагуе праграміст, калі ад ежы файл цалкам не ? што-то ўсе правільна .
я раблю так, калі мне чытання bdm, але я павінен пісаць у паслядоўны я ўспомніў паслядоўнага чытання і тады я пішу гэта, а ? гэтая працэдура, якую я прапаную
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Як curiosit? цікавіць мяне нават гаворкі.
Часам на самай справе вы можаце напісаць файл-ложак у bdm праз паслядоўны порт можа зэканоміць не мала Часу.
Пост не па Тэме запрашэнне перамясціць профіль.
, што c'? off topic???? як і ўсе " карыстальніка ? было ўжо? паведамлена, што ў пытанне, яго задае ? gi? адказалі, мае edc16c9 файлы ад 1 Мб ложак у bdm ж яго інструмент v54 піша файл паслядоўнага выбірае толькі і выключна ў раенах, дадзеныя рухавіка, я заўседы кажу, перш чым гуляць з інструментам ніхто не хоча вывучыць, перш чым, avr? страціў дзень і задаваць пытанні, як мінімум, я асабіста, я ніколі не бачыў, што файл ложак у bdm стварыў праблемы, пішу ад seriale..........
ehila.
на самай справе я не разумею, што не па тэме, але тым не менш...
для зоны дадзеных рухавіка,пазначаны ўсе адрасы і карты, якія кіруюць рухавіком,без выключэння, нічога ? правільна?
вядома, без двух іншых файлаў (мне здаецца, eprom і мікра -), якія ўтрымліваюць иммо , шасі , < і іншыя звесткі,якія мне не патрэбныя
А я не разумею нават я, што есць off-topic.
Для таго, каб, напрыклад, удакладніць, усе: прыходзіць аўтамабіль з edc16c39 мы ведаем, што ен файл з 2048 кб, чытаем файл у seriele і разумеем што ? падробленыя або з які-то мод, просім вас у базу дадзеных, як афіцыйны alien і cmd і даць нам файлы, мы бярэм гэты файл, мы робім нашу працу, і riscriviamo паслядоўны,
машына ў рух усе ок, але вы думаеце, гэтыя файлы як есць? файл паслядоўнага і файл bdm з'яўляюцца той жа ступені, што можна змяніць? у файле паслядоўнага порта есць зоны, уласцівыя кіраванне, рухавік і кузаў у той час як у файле bdm есць дадатковыя дадзеныя, якія нам не патрэбныя і якія часта нават не ўключана, гэты інструмент, што f?, ведаючы, што ? быў усталяваны для запісу ў паслядоўны, пры загрузцы файла на sw, акно справа ад "інфармацыя" (info hw sw і раене запіс andr? працаваць, інструмент аўтаматычна прымае дадзеныя толькі па яго функцыі, астатнія не выкарыстоўвае іх. Затым файл bdm можна? перапісаць серыйны, але не серыйны bdm...........