Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 60 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Такім чынам, я тут, каб дапамагчы вам зразумець, дзе? праблемы, то, не ? правільна пасля з'явіцца для выканання работ за плату, з інфа іншых карыстальнікаў, ласкава апублікавана, вы можаце спакойна атрымаць тое, што вам трэба, і з тэхнічнай ўмяшацца, а потым паглядзець што ты хочаш зрабіць, мае кантакты есць у профілі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Такім чынам, я тут, каб дапамагчы вам зразумець, дзе? праблемы, то, не ? правільна пасля з'явіцца для выканання работ за плату, з інфа іншых карыстальнікаў, ласкава апублікавана, вы можаце спакойна атрымаць тое, што вам трэба, і з тэхнічнай ўмяшацца, а потым паглядзець што ты хочаш зрабіць, мае кантакты есць у профілі.
    ды гэта я зразумеў.... але кавалкі, узяўшы іх у інтэрнэце, я ад 50€, і я не ведаю, да якой ступені я павінен... вы,цікава, з bdm 100, іду ціха ці там могуць быць праблемы? улічваючы, што ? больш спецыялізуецца рабіць толькі bdm і не паслядоўны/bdm, як пеўнік....

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    мой савет ? замацаваць інструмент, таксама bdm100 клон мае некалькі праблем, ен таксама, я прытрымліваюся меркавання, 2 інструмента, і так і так, лепш адзін пі? надзейна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    мой савет ? замацаваць інструмент, таксама bdm100 клон мае некалькі праблем, ен таксама, я прытрымліваюся меркавання, 2 інструмента, і так і так, лепш адзін пі? надзейна
    я раю, каб вы адзін ужо добра і гатовы? bdm100 клон сказалі няма....

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Я мой савет ? у v53 gi? з upgrade sw і hw і працаваць з большай tranquillit?.........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    дзе я мог бы знайсці яго ўжо добра і гатовы? як sw hw?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    дзе я мог бы знайсці яго ўжо добра і гатовы? як sw hw?
    Такім чынам, я тут, каб дапамагчы вам зразумець, дзе? праблемы, то, не ? правільна пасля з'явіцца для выканання работ за плату, з інфа іншых карыстальнікаў, ласкава апублікавана, вы можаце спакойна атрымаць тое, што вам трэба, і з тэхнічнай ўмяшацца, а потым паглядзець што ты хочаш зрабіць, мае кантакты есць у профілі. Pi? ясна cos?............

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    35
    сапраўды, запал цябе прасіць? дапамогу я табе павінен ўсталеўваць дадатковыя sw на мой жорсткі, я б у regkey ???

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    35
    публікуйце фатаграфіі вашых galli, што мы бачым, каб дапамагчы вам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Такім чынам, я тут, каб дапамагчы вам зразумець, дзе? праблемы, то, не ? правільна пасля з'явіцца для выканання работ за плату, з інфа іншых карыстальнікаў, ласкава апублікавана, вы можаце спакойна атрымаць тое, што вам трэба, і з тэхнічнай ўмяшацца, а потым паглядзець што ты хочаш зрабіць, мае кантакты есць у профілі. Pi? ясна cos?............
    гэта я схапіў

Citazione Першапачаткова Напісаў massimiliano83 Visualizza Messaggio
    публікуйце фатаграфіі вашых galli, што мы бачым, каб дапамагчы вам
    але глядзіце, калі стаяць кампаненты і дастаўкі кампанентаў я больш чым палова кошту пеўнік.... з невядомым, што я мог бы зрабіць гэта, а шкода...на самай справе я звяртаюся да каму-то сур'езна

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •