Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Я ўяўляю сабе ўсе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    4

Я ўяўляю сабе ўсе

Прывітанне, я зноў проста ўпісана, дзякуй персаналу.Я павінен добра разумець, як працуе форум, майце цярпенне.Мой інтарэс ? для cip-цюнінг на аўтамабілі не вельмі падкаваны я ўпісаны, каб абменьвацца і вучыцца.Прывітанне шчырае ўсіх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Прывітанне Алеф сардэчна запрашаем раскажыце таксама, што вы займаецеся ў жыцці, cos? ад сінэргіі з астатняй часткай супольнасці
    З майго боку жадаю вам добрага знаходжання.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    4
    Citazione Першапачаткова Напісаў clabsport Visualizza Messaggio
    Прывітанне Алеф сардэчна запрашаем раскажыце таксама, што вы займаецеся ў жыцці, cos? ад сінэргіі з астатняй часткай супольнасці
    З майго боку жадаю вам добрага знаходжання.
    Прывітанне, я займаюся некалькі месяцаў адлюстраванняў,шукаеце у сеткі я заўважыў, гэта форум, і я запісацца, каб дзяліцца ды вучыцца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    4
    У апошні час у мяне рогне з dacia sandero 1,4 75 л. с. і megane sport 225 2005 года,так як пеўнік, што kess v 2 мне памылку cecksum у запісу,я б не зрабіць іх у boot...калі хто-то не можа? дапамагчы яму я быў бы вельмі ўдзячны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Citazione Першапачаткова Напісаў АЛЕФ Visualizza Messaggio
    У апошні час у мяне рогне з dacia sandero 1,4 75 л. с. і megane sport 225 2005 года,так як пеўнік, што kess v 2 мне памылку cecksum у запісу,я б не зрабіць іх у boot...калі хто-то не можа? дапамагчы яму я быў бы вельмі ўдзячны.
    Прывітанне тут павінна быць зроблена ўяўленне, вяртаючыся да вашай прэзентацыі, мы будзем рады даведацца вашу прафесію і ўзрост?.
    Для вашай праблемы пошты з просьбай аб дапамозе ў пэўным раздзеле.
    Чалавек вышэй сціплы ў словах
    але пераўзыходзіць ў дзеянні.
    Канфуцый

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    4
    мая праца ? механік,на працягу некалькіх месяцаў, я, якія спецыялізуюцца ў адпаведных блокаў кіравання,у мяне есць 44 гадоў.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •