Я ведаю, што есць некалькі праблем, пра marelli fiat, bosch edc16c35, bosch 7.62, працуе добра на групы Vag. Я V12 выкарыстоўваецца цяпер толькі на альфа-147-159 не праблема.
Я ведаю, што есць некалькі праблем, пра marelli fiat, bosch edc16c35, bosch 7.62, працуе добра на групы Vag. Я V12 выкарыстоўваецца цяпер толькі на альфа-147-159 не праблема.
Прывітанне, заўседы ўлічвайце, што яны клоны, і кожны з іх мае свае вартасці і недахопы, як Kv2, што Fg патрабуюць абнаўлення hw, на форуме вы знойдзеце шмат дыскусій і рашэнняў па гэтым пытанні, на мой погляд mpps будзе трымаць толькі эскорт для некаторых edc15......
Пеўнік мае праблемы на edc15?
вы антоніа ? што вядомы ўжо? ад v48
Я не ведаў, я быў упэўнены, што ў boot усе зрабіў без праблем.
я v48, я ніколі не меў праблем на edc15, будзе ўдача.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Прывітанне ? праўда, есць клоны і клоны, можа быць, першыя ішлі лепш, чым потым ад жоўтых называецца v48, але sw не c? ніколі не быў, праблем супраціваў няправільныя, кандэнсатараў, не дапушчаных да працы ў 24в, R адсутнічае, кампаненты сумяшчальныя і не падыходзяць для яго працы ў bdm ? што я ведаю ў tanti..........
Я-я-й? адзін певень v54, kess v2, mpps12, дзе не ідзе адзін, ідзе іншы, ? я павінен сказаць, праўда? я добра, а каб працаваць, экскурсійнае над певень я, bdm 1255, а? у ktag...мы заўседы кажам клонаў...