Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 39 39
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    прабачце мае ўмяшанне, але я заўважыў, што аргумент st? прымаючы да горшага, як кажа msport наш, не ? форум, як і многія іншыя, народжаныя, магчыма, p? дзе саветы, у менш дасведчаных-гэта tab? і фраза, і заўседы адно і тое ж "мы ўклалі час і грошы", і інфармацыя тыпу дзяржаўнай таямніцы, я, з майго боку мае веды, магчыма, нават мала, sar? існуючы ў гэтым форуме, пасля гэтага ўвядзення, я паказваю карыстальніка, які размясціў яго, і прасіла парады, магчыма, у якой-небудзь карыстальнік + эксперт, што я быў першым, каб адказаць пра fap, не ўплываючы на выступе карту, цяпер у мяне havuto час x глядзець ей парады, дадзеныя рэальныя, і не задумваючыся, карыстальнік не павінен крыўдзіцца на карту ? цалкам перароблены, з майго боку не раю ў змены на гэтай, павінны пачаць усе спачатку, вывучыўшы розныя парады, якія ласкава былі прапанаваныя, у яе настойлівасць, можа працягваць круціцца з той, ен апрацоўваецца, і ў гэты момант парады, я не служыў ні да чаго.
    Апошні раз рэдагавалася giarras; 10-09-2012 ў 16:10

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    г-н alfajtd як гэта зрабілі вы, звярніце ўвагу, карыстальнік magi1984 гэтым форуме нараджаецца з духам, каб дапамагчы вам канкрэтныя парады,вядома, ніхто не абавязаны рабіць гэта, але калі адказаць у спрэчцы, дзе пытаюцца думкі і дапамогу, ці вы добра робіце, або не адказаць менавіта так, у пазбяганне павялічыць свой лічыльнік паведамленняў дарэмна,што я не хачу бачыць напісана нідзе і':

І НЕ" НАВАТ НЕ СПРАВЯДЛІВА, ХТО ПАТРАЦІЎ ГРОШЫ І ЧАС і г.д. і да т.п.

я вельмі добра ведаю, бачыў, што я раблю, каб карабель, што значыць зрабіць гэтую працу купіць:

kess v2,k-jtag,тытан-bdm ўсе арыгінальныя і абанент на працягу ўсяго ..............

і я не ўпэўнены, што тут вучыць першае, што здарыцца тое, што я даведаўся ў гады выпрабаванняў casini і атрыманыя вынікі, але я прыйшоў, каб падзяліцца маей запалам, спрабуючы дапамагчы тым, хто ў бядзе і прыняць яго ў правільным кірунку, то астатняе павінен зрабіць ен, паабяцаўшы і далей,я спадзяюся, гэты размова будзе ясна, у адваротным выпадку я павінен вам сказаць, неахвотна, што professionalchiptuning не падзяляе вашы прынцыпы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    што тычыцца карыстальніка freddyecu як я ўжо напісаў, проста паважаць думкі ўсіх, нават калі вы думаеце інакш, таму для мяне абмеркаванне сканчаецца тут, я спадзяюся, што нашы парады былі карысныя добрую працу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    хлопцы, можа быць, мы няправільна вытлумачаны...
    opodich? вы пу? прыбіраць пост забруджанай...

мая мэта была дапамагчы...
    і, каб разважаць...
    калі карыстальнік і яго вопыт ? нуль, мне варта змяніць у****cchia адзін ecu... ? лепш stopparlo і пачаць крок за крокам...
    справядліва патрабуючы ад чаму? пэўныя змены...

Калі ен не s? што ен зрабіў, і машына ідзе добра ... кажуць на 2 розных мовах ? цяжка рухацца...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    *alfajtd: дух гэтага форуму ? дапамагчы канкрэтныя парады, а не фразы, хай у met? як і ва ўсіх іншых, форум, цюнінг.
    улічваючы, што ніхто не абавязвае нас дапамагаць іншым, калі мы хочам гэта зрабіць, давайце зробім гэта да канца, у адваротным выпадку ? лепш не рабіць гэтага.

сказаў, што есць?, я хацеў бы сказаць freddyecu, што калі 5 хрысціяне бачаць сваю карту і кажуць, што карту ? зроблена вельмі дрэнна, ? бессэнсоўна казаць, што машына ў парадку, і карту добра, у адваротным выпадку адказ будзе спантанным ? толькі адзін: калі машына ў парадку вочка cos?, мы ўсе рады за цябе
    А вялікі абодвух паняццяў!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    14
    я хацеў бы быць дапамогу, але не магла нічога бачыць, мне здаецца, цяжка, не s? як была змененая карта, але я шчаслівы ўладальнік 147 (140cv x?) і тое, што я магу сказаць ? што калі вы паглядзіце добра карту, вы бачыце, што зверху машына ? не дызель, не кажучы ўжо авансаў, есць моманты, дзе не хапае амаль 40 градусаў!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gemini89 Visualizza Messaggio
    я хацеў бы быць дапамогу, але не магла нічога бачыць, мне здаецца, цяжка, не s? як была змененая карта, але я шчаслівы ўладальнік 147 (140cv x?) і тое, што я магу сказаць ? што калі вы паглядзіце добра карту, вы бачыце, што зверху машына ? не дызель, не кажучы ўжо авансаў, есць моманты, дзе не хапае амаль 40 градусаў!!!!
    таму што зьверху не хапае дызель? на 4000 аб впрысните 62 мм3 ў арыгінале на вашым аўтамабілі.
    для градусаў ? ж.. дзе вы бачылі гэта адсутнасць 40?? акрамя таго, з 40? загадзя былі б у противофазе карысна ўпырску..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    14
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    таму што зьверху не хапае дызель? на 4000 аб впрысните 62 мм3 ў арыгінале на вашым аўтамабілі.
    для градусаў ? ж.. дзе вы бачылі гэта адсутнасць 40?? акрамя таго, з 40? загадзя былі б у противофазе карысна ўпырску..
    х ўтрыраваць 40?, але авансавыя плацяжы ідуць цалкам адноўлены, калі вы выкарыстоўваеце ecmtitanium яго паглядзець, перш чым " ок " ідзе правільным qu? і і ок, але аднадумцаў я procheria-й? адзінае, што рэдка... другі толькі для дасягненняў у 1,6 пыласосам і turbo групы psa... калі вы паглядзіце на кіраванне дызель не хапае ўсю паслядоўнасць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    ььььь.. я думаў, я ж кажу аб вашым 140cv..
    я не разумею, дзе паглядзець, што не хапае паслядоўнасці кіравання дызель.. змесціце адрас..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •