Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Абмеркаванне: Сумневы edc16c35

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104

Сумневы edc16c35

Bmw 320 Mot 204D4 Bosch Edc 16C35 Я на гэтай машыне рабіць на наступным тыдні, я прачытаў файл праз obd з kess трэба, каб яна ў хуткасці? sicch? я не чытаў праз bdm, як я звычайна раблю на гэтых... цяпер я сумняваюся...у тым малаверагодна выпадку, што што-то пойдзе не так у запісу з файла прачытаць у паслядоўны магу аднавіць яго ў bdm? ці мне трэба чытаць яго. Graziee

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    хуткасць пакінь яе на гэтых, але таксама і на ўсе іншыя) з файла прачытаць у паслядоўны не пераўсталюеце flash, і знайсці яго арыгінал, каб зрабіць аднаўленне ? проста ў bmw, нават з sw і hw роўных вы можаце знайсці розныя файлы, усе залежыць ад cks.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    ісці заўседы на ўсялякі выпадак.........
    я на гэтыя ecu, што я не здараюцца кожны дзень я раблю чытання bdm хоць я чытанне іншай машыны, дзе ўсе ІДЭНТЫФІКАТАРЫ супадаюць.
    тады вы свабодны? за 1000 чытанняў bdm і не блакуе ў паслядоўны, вы рызыкуе непасрэдна ў паслядоўны і перайсці ў блок.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Я забыўся сказаць, што я зрабіў, як чытанне, частковай з kess (нават калі яны такія ж, як і памер) у канцы, каб не занадта рызыкаваць адкрыць? у cent. але ў тэорыі чытання ўсе, што робіць kess не павінен быць такім жа, bdm? я настойваю, таму што лічу, што каб зразумець, нават у мэтах вывучэння ў eventualit?.. можа, спатрэбіцца каму-то...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я затрымаўся роўна часу таму, здымкі ў bdm з файламі іншага аўтамабіля з аднолькавымі нумарамі і дыягностыкі inpa для выраўноўвання, калі няма, то не заводзіўся.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, гэтыя аўтамабілі delicate перапісаць, бд, gi? дома мама выкарыстоўвае канкрэтную апаратуру, каб трымаць напружанне каля 14 V, файл-ложак у бд, так і пры частковай блакавальныя ты робіш мала, нават, чаму? вы павінны мець емістасць? аднавіць файл, пасля гэтага заўседы застаецца прамовай иммо, які не прымушае вас адправіцца на машыне, чытанне і запіс у BDM і працуй-й? ціхі.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Гэтыя я зрабіў яшчэ 3 толькі, што ў мяне чытанне ў bdm ,хоць тады я напісаў у бд без праблем,на гэтай машыне, не маючы часу, каб адкрыць яго ў цэнтр. (у pi? кліент ? мітуслівы, не хоча, што раскрыйце...) я хацеў бы зразумець, калі чытанне за ўсе, зроблены з kess было зроблена ў bdm, каб у выпадку неабходнасці pararmi cu+ці я, на жаль, яшчэ раз я гэтага не зрабіў, варта паспрабаваць... я рабіла чытанні bdm для бяспекі, а затым працаваў у паслядоўны, для таго каб зразумець трэба было, што б чытанне усяго ў бд, а потым confrontassi, для гэтага, калі хто-то, можа быць, ен-то выпрабаванне, можа быць карысна...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    чытанне паміж bdm і паслядоўны на гэтыя ecu не роўны.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    11
    не толькі на гэтыя. Паглядзець Opel, напрыклад.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    У рэшце рэшт я захаваў праз bdm,а затым у любым выпадку я працягнуў праз obd без праблем ,у аўто заменена турбіна і defap зроблена і невялікае супастаўленне, каб зрабіць яго больш? легкі... машына дастаўляецца кліенту рады ўраджайнасці...цяпер трэба толькі прыйсці і зварыць

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •