Hoping to learn something. Thank you.
Hoping to learn something. Thank you.
novosti? на гэтай карце????
хто-то і атрымалася знайсці якую-небудзь інфармацыю аб гэтых абмежавальнікаў не названыя ў драйверы???
дзякуй
Я табе ўжо? што-то сказаў.. што вы хочаце ведаць больш?
Вы сапраўды да гэтага часу не магу спампаваць,але калі ў вас есць пытанне fammela, а таксама будзе вельмі моцна@? адказаць вам на руку....
Прывітанне Silven у вас што новага? для мяне?
я спрабаваў змяніць адрасы, якія вы мне параілі і на самай справе есць добрыя крокі наперад..... ? я ўсе больш перакананы, што існуе абмежавальнік ціску не забіў у драйверах, так як я бачу, стрэлка манометра рывок у 1.2 бара ў піку (вымярэнне max манометр арыгінал), але я перакананы, што вы маглі б зрабіць лепш......
У вас быў час, каб аднавіць тыя крок, аб якім я казаў?????
Дзякуй
калі атрымаць iaw на 16v адрасоў заўседы з'яўляюцца тыя,....
Для таго каб правільна вымераць ціск вы хацелі б манометр прафесійны знешні арыгінальнай, не і дакладна, каб убачыць нюансы,я не зразумеў яшчэ ў чым? ваша праблема з ціскам,звярніце ўвагу, што мы ў эпоху eliminavamo электроннага кантролю ціску рэгуляванне рабілі з wastgate прамой або вентыляцыйны клапан серыі клапана па той прычыне, што cos? робячы маглі мець ціск pi? стабільная, (з электронікай у нас заўседы вялікія пікі, а затым працоўны ціск ўнутр таксама) у эбу aumentavamo толькі абмежавальнік ціску, каб пазбегнуць рэзкі... потым не гавары з ціскам ? у залежнасці ад нагрузкі,на першай і другой перадачы, вы ніколі не ўбачыце вялікія ціску...ціску трэба наладзіць на чацвертай перадачы на 4000giri а таксама прымаючы злегку тармазіў... то паглядзіце добра на працоўны ціск...