Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    4
    Hoping to learn something. Thank you.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    novosti? на гэтай карце????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    хто-то і атрымалася знайсці якую-небудзь інфармацыю аб гэтых абмежавальнікаў не названыя ў драйверы???
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Я табе ўжо? што-то сказаў.. што вы хочаце ведаць больш?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Вы сапраўды да гэтага часу не магу спампаваць,але калі ў вас есць пытанне fammela, а таксама будзе вельмі моцна@? адказаць вам на руку....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў silven Visualizza Messaggio
    Вы сапраўды да гэтага часу не магу спампаваць,але калі ў вас есць пытанне fammela, а таксама будзе вельмі моцна@? адказаць вам на руку....
    вы не можаце запампаваць , але вы заўседы можаце размясціць файл мадыфікаванага дэльта-каб убачыць змены, гэтыя файлы былі амаль усе аднолькавыя.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы не можаце запампаваць , але вы заўседы можаце размясціць файл мадыфікаванага дэльта-каб убачыць змены, гэтыя файлы былі амаль усе аднолькавыя.
    вы маеце рацыю, але гэта ў архіў я не пі? нічога з-за кампутара, што я ? быў скрадзены 2 гады таму, я пяро, розныя step eprom ўжо зробленыя, часу,толькі, што мне чытаць... будзеце бачыць? зрабіць што-то...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Citazione Першапачаткова Напісаў silven Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю, але гэта ў архіў я не пі? нічога з-за кампутара, што я ? быў скрадзены 2 гады таму, я пяро, розныя step eprom ўжо зробленыя, часу,толькі, што мне чытаць... будзеце бачыць? зрабіць што-то...
    Прывітанне Silven у вас што новага? для мяне?

я спрабаваў змяніць адрасы, якія вы мне параілі і на самай справе есць добрыя крокі наперад..... ? я ўсе больш перакананы, што існуе абмежавальнік ціску не забіў у драйверах, так як я бачу, стрэлка манометра рывок у 1.2 бара ў піку (вымярэнне max манометр арыгінал), але я перакананы, што вы маглі б зрабіць лепш......
    У вас быў час, каб аднавіць тыя крок, аб якім я казаў?????

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    калі атрымаць iaw на 16v адрасоў заўседы з'яўляюцца тыя,....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Для таго каб правільна вымераць ціск вы хацелі б манометр прафесійны знешні арыгінальнай, не і дакладна, каб убачыць нюансы,я не зразумеў яшчэ ў чым? ваша праблема з ціскам,звярніце ўвагу, што мы ў эпоху eliminavamo электроннага кантролю ціску рэгуляванне рабілі з wastgate прамой або вентыляцыйны клапан серыі клапана па той прычыне, што cos? робячы маглі мець ціск pi? стабільная, (з электронікай у нас заўседы вялікія пікі, а затым працоўны ціск ўнутр таксама) у эбу aumentavamo толькі абмежавальнік ціску, каб пазбегнуць рэзкі... потым не гавары з ціскам ? у залежнасці ад нагрузкі,на першай і другой перадачы, вы ніколі не ўбачыце вялікія ціску...ціску трэба наладзіць на чацвертай перадачы на 4000giri а таксама прымаючы злегку тармазіў... то паглядзіце добра на працоўны ціск...

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •