Старонка 68 з 106 PrimaПерад ... 1858666768697078 ... АпошняеUltima
Вынікі з 671 па 680 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    1.5 бар з турбінай арыгінальны вы знаходзіцеся ў мяжы... Далей пачынае шумець, для мяне гэта musi ці вы рыхтуеце утулак... затым ен працягвае шумець, на працягу некалькіх дзен... Cos? невялікі кім"? ая arriver? да 200 000 абаротаў!
    Дзякуй, вера, не ведаючы яшчэ добра

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    1.5 бар з турбінай арыгінальны вы знаходзіцеся ў мяжы... Далей пачынае шумець, для мяне гэта musi ці вы рыхтуеце утулак... затым ен працягвае шумець, на працягу некалькіх дзен... Cos? невялікі кім"? ая arriver? да 200 000 абаротаў!
    Дзякуй, вера, не ведаючы яшчэ добра, аўтамабіль (? першае, што я раблю) я не ведаю, механічна межы. Я, здаецца, чытаў, што на врі працуе 1 бар і затым alzer? i lim ў карту 1.2 / 1.3 макс. Не я павінен рабіць, адна рэч, раздражнены

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Дзякуй, вера, не ведаючы яшчэ добра, аўтамабіль (? першае, што я раблю) я не ведаю, механічна межы. Я, здаецца, чытаў, што на врі працуе 1 бар і затым alzer? i lim ў карту 1.2 / 1.3 макс. Не я павінен рабіць, адна рэч, раздражнены
    Калі ? 70 cv мае перепускной затым, каб падняць ціск, трэба дзейнічаць, або на стрыжань перепускного клапана або, мяркуючы t і кран на шланг ад перепускного клапана.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Калі я правільна памятаю, чытаючы кіраўніцтва на марелли я бачыў гэтую карту пераўтварэнні. Проста я не магу ісці да ПК, кіравання і скажу. Але ты устань бітаў, якія стаяць на 775, па меншай меры, 850 (1500 бар)? Я ўсе яшчэ не магу загрузіць карту, якую я падрыхтаваў, чаму? у гонцы, якую я выкарыстоўваю ў якасці марской свінкі ? сябра.
    Мне выпраўляе.....я пераблытаў з іншага кіраўніцтва. У марелли 6jf не ведаю, калі c'? карту пераўтварэнні нм / iq, як у edc16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    арыгінальны ход назад 1.1 пік і 0,9 канстанты.
    але затым Вера карту ўпырску parzializzato не будзе "spulciata" усе, што ад ecu? таму ў рэальнасці? памер карты 16x16?
    калі мы хочам атрымаць надаць 65mm3 дастаткова замяніць толькі фарсункі?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    арыгінальны ход назад 1.1 пік і 0,9 канстанты.
    але затым Вера карту ўпырску parzializzato не будзе "spulciata" усе, што ад ecu? таму ў рэальнасці? памер карты 16x16?
    калі мы хочам атрымаць надаць 65mm3 дастаткова замяніць толькі фарсункі?
    Паколькі я, разумеючы сее-тое ў гэтай ecu, калі з кампанентамі серыі не праходзяць 65 мм3 тэарэтычна не павінна служыць павышэнне часы, дакладна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    За той час, як сказана вышэй ? табліцы каліброўкі фарсунак і, такім чынам, эбу калі неабходна впрыскивать малы мм3 пэўнага ціску ідзе чытанне, што час павінна пакінуць інжэктар басейн.
    Але калі я змяніць гэтыя часы эбу sar? у любым выпадку, упэўненая, што варыць малы мм3, што і ціск, у той час як у рэальнасці? i мм3 ўводзяць будуць вышэй.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Калі ? 70 cv мае перепускной затым, каб падняць ціск, трэба дзейнічаць, або на стрыжань перепускного клапана або, мяркуючы t і кран на шланг ад перепускного клапана.
    ... З ke перепускной у мяне есць некаторыя знаемыя?.....

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    ... З перепускного клапана ў мяне было шмат што зрабіць.....no problem

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    25
    Прывітанне ўсім, хто-то пу? passarmi гэтага вядомага ангельскага кіраўніцтва, якое тлумачыць паводзіны гэтых ecu?
    загадзя дзякуй

Старонка 68 з 106 PrimaПерад ... 1858666768697078 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •