Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі 41-48 48

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не разумею, што савет вы шукаеце, вы не апублікавана зыходны файл так, каб зрабіць параўнанне, адзіны савет, які я адчуваю, даць табе ? калі risaldi у e2prom паглядзець, каб прыварыць яго ў правільна (я спадзяюся, што вы забілі ў бок).
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК L'avatar di giaxi
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Асколи-Пичено
    Et
    62
    Паведамленні
    53
    так ? першае, што я зрабіў, каб далучыцца да вас, для прамая спасылка файл e2prom rinverginata я ўвеў лічбы, эбу тыпу ,sw, паслядоўны я зрабіў добра?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    таму што файлы былі розныя нумары?, не вы працавалі на свой зыходны файл.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Асколи-Пичено
    Et
    62
    Паведамленні
    53
    Як з самага пачатку няма зыходнага файла, чаму? блок кіравання скрадзеныя, і тыя, эбу выкарыстоўваецца страчаныя для выпрабаванняў розных чытаннях адмены etc, мы спадзяемся, добра, заўтра паспрабую.
    Аднак я не магу параўнаць ні з файл ва ўладанне.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прабачце, але мне цяжка прытрымлівацца, добра, што ў вас эбу крычы, таму што скрадзена, ці вы знайшлі іншы блок кіравання з аднолькавых лікаў, вы чыталі e2prom (губляючы файлы на врі?? але як вы гэта зрабілі???) вы працавалі з sw, каб зрабіць яго дзяўчына, і затым вы змянілі унутраныя нумары, але таму , што нумары, ты ўклаў у яе, памятай, што ў e2prom есць nunmeri sw і тыя жа, што і flash, вы не можаце змяніць іх толькі ў адным месцы.

вы ведаеце, што кім? туды, поспехі.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Асколи-Пичено
    Et
    62
    Паведамленні
    53
    Тады і паспяхова выканана. Нарэшце, Хлопец ? riappropriato яго аўтамабіля.
    Дзякуй за сайт і, у прыватнасці, у Ugoboss, які вельмі дапамог мне і ўсім абанентам, якія прынялі ўдзел у абмеркаванні, чытаў ці думаў дапамагчы.
    Для Ugoboss што тычыцца лічбаў, што я змяніўся, я зразумеў, што файл riverginato было, якія паступаюць ад чытання, як пусты, як табе ўжо згадвалася ў пачатку паста (#34), і калі мне ўдалося зразумець, што адаптары ў іх былі кантакты пустыя, не звязаныя, і да e2prom было не так, першае выпрабаванне памыляюся я зрабіў запіс, а затым я страціў зыходны файл, і, праверыўшы файл з gq x4Immagine.jpgя бачыў, што не супадалі з нумарамі ecu, і я замяніў іх з правільнымі (Hw, Sw, і т. д.).

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ідэальны giaxi, рады за цябе, і памятай, што памылкі робяць і служаць для таго, каб даведацца і ўспомніць, я ўпэўнены, што калі вы ricapita зрабі яго ў самыя кароткія тэрміны і добра

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Асколи-Пичено
    Et
    62
    Паведамленні
    53
    Ды так я пацвярджаю, каб добра вучыцца, трэба памыляцца, і вопыт, сын памылак цяжкіх.
    Трэба шанаваць на памылках, сваіх ці чужых (Вопыт = inc***ture) aaaaaaaaahahah
    Зноў дзякуй

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •