Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178

Выдаленне DPF і EGR edc16c35 bmw 120d 163cv

прывітанне ўсім, хто-то пу? дапамажыце мне выдаліць сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf ад гэтага ecu ? у мяне есць інфармацыя, каб выдаліць іх на edc16c34 і, як я лічыў, падобныя, але не магу знайсці карты...дзякуй

паштовы файл..***** unque вось накіроўвалыя аб для egr..сон 2 panettoni..dpf ? pi? складаней, калі хто-то не можа? вам у форум, добра, можа, нават, чаму? кожны з іх мае сваю дысертацыю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Некалькі тыдняў таму я адправіў абмеркаванне менавіта з гэтай жа ecu, паглядзіце...

http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt7867.html

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    alxcrs я прачытаў вашу дыскусію, але я не разумею, калі, перадаючы файл з толькі функцыі , дайце мне ведаць, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Як вы бачылі, не адказалі на многія мае абмеркавання, толькі што-другое, гэта вы маяк ведаць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    ок аспект вашай навіны, калі я магу паспрабаваць гэты файл, перш чым вы ведаеце,

А цябе алекс з раз працуе? З, што дыягназ у вас адбылося?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    я зрабіў x3 калега sar? год, але да гэтага часу ніякіх праблем(ecusafe), я, здаецца, скідаючы адаптацыі fap спачатку прачытаць ecu

вы выкарыстоўвалі нейкі дыягназ, каб праверыць? чаму? мне з dis v57, каб сказаць мне паведамляе, км да наступнай рэгенерацыі:7000metri.....праязджаю 7км, і кажа наадварот :-1000metri і інш...на слых не аднаўляе, для? перайсці да ведаць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    праблема ? што калі вы выкарыстоўваеце гэтыя праграмы, любая няспраўнасць аўтамабіля avr? вы сябе не пачуеце, бо выдаляюць вялікую частку чытання dtc

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •