Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў FUORIGIRI12000 Visualizza Messaggio
    Якія функцыі выконвае паток на шво, убачыў, што ідзе выкарыстоўвалі раней.
    выдаляе рэшткі, але асабліва, калі вы выкарыстоўваеце гарачае паветра ? важна, таму што назад спрэд сажалка з сродкі? на схілах

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    1
    паведамленне умераны, ? добрае правіла, прадставіцца, перш чым пісаць на розныя тэмы форуму
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-12-2013 да 23:02

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    было б не дрэнна...прыгожае відэа, каб зразумець, як гэта зрабіць...гсч ведае, прытрымлівайцеся...але перш за ўсе ўбачыць, як наладзіць працу...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Я хацеў бы пачаць пайку, і не маю права, каб загрузіць кіраўніцтва.Хто-небудзь есць?іншы варыянт, каб чытаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    хлопцы, па маім досведзе ( тут гульня ў дом гэта мая прафесія ) я адмовіўся ад часу, паяльнік звычайны, з невялікай інвестыцый, можна ўзяць паяльнік гарачага паветра, як маленькі weller газу... з тым, не рызыкуйце і не рабіць шкоды на лыжах з паяльнік, што вельмі легка, калі вы настойваеце або калі ставяць і здымаюць кампаненты так шмат разоў. Калі хочаце рада, калі я пачаў не так даўно працаваць на пласціны складаных, такіх як plcc, то sodip, bga і ў цэлым уся электроніка smd, я стала рабіць тэсты на платах жорсткіх дыскаў, каб зразумець, як цяпло і як рухацца. На жаль, не есць кіраўніцтва, якое трымайце, калі ен мае справу з кампанентамі тонкае.. трэба зрабіць досвед і, запэўніваю вас, вынік вы ўбачыце пасля першага адтуліны абвугленыя ...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    1
    Use soldering flux, that helps a lot.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    2
    Прывітанне,
    я выкарыстоўваю, каб выдаліць IC або іншыя часткі электронных SMD Hotair Рамонт station.
    ? вы не можаце запраграмаваць (чытаць і пісаць) дадзеныя з Eeprom diratamente?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Што тычыцца сажалкі, я знайшоў, вакол сушы, якія былі адстой, не ва ўсіх есць паток...для добрай зваркі неабходна таксама сажалка добра

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    2
    Citazione Першапачаткова Напісаў ртс Visualizza Messaggio
    Што тычыцца сажалкі, я знайшоў, вакол сушы, якія былі адстой, не ва ўсіх есць паток...для добрай зваркі неабходна таксама сажалка добра
    Заўседы выкарыстоўвайце волава са свінцом! Калі вы выкарыстоўваеце гэтую, без у вас заўседы праблемы нават з флюс ўнутры.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •