факт ? таксама прыняць пад увагу той факт, што ў выпадку перагляду, аўтамабіль падымаецца, і калі некаторыя машыны ( напрыклад, Fiat 16 ) ? вельмі відаць.. таму лепш не зрэзаць з трубы прама..
факт ? таксама прыняць пад увагу той факт, што ў выпадку перагляду, аўтамабіль падымаецца, і калі некаторыя машыны ( напрыклад, Fiat 16 ) ? вельмі відаць.. таму лепш не зрэзаць з трубы прама..
На 1.3 не праходзіць велізарная розніца паміж кэт і трубы прама па меры павелічэння аб'ему рухавіка, заўседы служыць pi? супрацьціску.
Праблема ў трубе ? што смярдзіць, шмат выхлапных газаў, а з кэт 200 на 1.3 вы можаце трохі падсаладзіць пахі выхлапу.
Мне ніколі не здарылася так, што ў аглядзе я sollevassero аўтамабіль для праверкі наяўнасці каталізатараў або dpf/fap...
я нават здзіўляюся, да кліента, паведамляючы аб якіх-небудзь паметак і г. д. у большасці выпадкаў адтуліну ўнутранага 40/50 і без праблем.
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
За тое, што я ведаю, папраўце мяне, калі я памыляюся, вакуум, нізкая-гэта не проста тэорыі, а таксама ў рухавіках з турбонаддувом...
На самай справе, у той час як у ўсмоктваецца, і таму лепшыя сілы паўправаднікі ў камеры згарання ад часткі выхлапной сістэмы, яшчэ****** (што спрыяе ўласнай здабычы на высокіх абарачэннях рухавіка, гл таксама калектары 4-у-1), у выпадку рухавікоў з турбонаддувом, памяншаючы супрацьціск памяншаецца, нават калі мала ккд турбіны, што вельмі прывязаныя да тэмпературы выхлапных газаў (напрыклад, эфектыўнасць і лепшы ў гару з рухавіком sottosforzo).
У сутнасці, каб пераадолець гэты недахоп, у спаборніцтвах у асноўным, ад канструкцыі выпускных калектараў, гайкі выхлапных газаў і частка трубы адразу пасля турбіны проста, каб захаваць цеплую і, адпаведна, паскорыць ог...
На дадзены момант пытанне спантаннай і':
я павінен выдаліць dpf, а калі ў мяне будзе пусты нізкія?
Мой адказ:
у выпадку з аўто-транспартных здарэнняў dpf або выдаліць першасны (у аўто без dpf), гэта заўседы зручна, так як значна падаўжаюць жыцце турбіны менавіта на зніжэнне рабочай тэмпературы (не лічачы ўсіх праблем, звязаных з сажавым фільтрам, што, нарэшце, знікаюць). Але я аддаю перавагу, аднак, усталяваць металічны каталізатар, удалечыні ад турбіны (напрыклад, пад машыну), каб падтрымліваць мінімальнае супрацьціск але нават мінімум анты-забруджвання... (у старых wrc каталізатар быў усталяваны замест глушыцеля тэрмінал)
Вы разглядаеце тэмпература, а не ціск, павялічыць тэмпературу газу, гэта добра, але не за кошт павелічэння ціску.
З супрацьціск менш, я перакананы, што рухавік робіць лепш, мы хацелі б тэст на выпрабавальным стэндзе роликовом
Прывітанне, франк, я не хацеў бы быць няправільна зразуметым, я не кажу, што аказанне горш, так яркім....
У ****llo прадукцыйнасці (з машыны цалкам залатыя) і рэальныя перавагі коркі ****** вы іх ад схемы прамежкавых падняцца, дзе менш супрацьціск ад ****** волю фея турбіны...
Уніз лепш шпаркасць рэакцыі' турбіны будзе ўраўнаважыць ад часткі цеплавой эфектыўнасці...
На дадзены момант, калі вы interviena на карце з веданнем справы, перавагу ў прадукцыйнасці, які вы атрымаеце па-сапраўднаму становіцца цікава..!!
Як agiresti у карту на нізкіх абарачэннях і з невялікім турбіны?
Затрымкі ўпырску павышае тэмпературу газу і ціск выхлапных газаў, па-твойму, прыносіць карысць ці толькі пагаршаецца эфектыўнасць?
З турбіны арыгінал, я б паспрабавала вырашыць працуем над зменнай геаметрыяй, з турбінай, плюс замест таго, andrei перагледзець час... У гэтым выпадку, але " я прашу пацверджанне ў вас, як больш дасведчаных.