Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    49

Unhappy Шпіен aribag гарыць Дапамогу

Існуе метад, каб скінуць памылку, сведчыць індыкатар без выкарыстання праграмнага забеспячэння?
    У мяне такое пытанне і я выкарыстоўваю аўтамабіль з падушкамі бяспекі, якія ў выпадку неабходнасці? не будзе працаваць. Дапамажыце.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    можа быць, калі вы кажаце, што аўтамабіль, гэта было б лепш
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    што гэта аўтамабіль? аднак я не думаю, што есць які-небудзь спосаб, без якой-небудзь дыягназ,можна паспрабаваць адлучыць акумулятар для р? часу вы, можа быць, пашанцавала,,? варта таксама ведаць, па якой прычыне ? выйшаў з ладу ,калі ў вас няма самодіагностікі, вы павінны пайсці дзе-то ў іншым і табе скінуць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    49
    Прабачце, машыну ? адзін Lancia Lybra 1.9 jtd.
    Памылка ? даецца ілжывы кантакт раздыма пад сядзеннем вадзіцеля, які яшчэ не я заплаціў.
    Для самодіагностікі не магу запусціць, чаму? у мяне есць кабель, але я не магу спампаваць праграмнае забеспячэнне, паказанае ў форум (пакуль не дасягнуты 50 msg).
    Можа быць, калі якая-небудзь душа pia мне таксама паслаць soft у прыват магу даць вам дадатковыя спасылкі.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    фінч? не-сістэмамі-раз'ем нават не з sw вы можаце сцерці памылкі.
    верагодна, у забеспячэнне поршневай палец зламаў выключаецца gi? толькі індыкатар
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    49
    З папярэдняга досведу я магу прадбачыць, што сувязь гняздо памылка паўторыцца.
    Два гады таму я ледзь не сышоў з розуму, каб поршневыя пальцы на задніх і нават пасля іх зварныя швы не вы ? не гарыць індыкатар без ўмяшання майстэрні (за дадатковую плату).

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў PPSCH Visualizza Messaggio
    Прабачце, машыну ? адзін Lancia Lybra 1.9 jtd.
    Памылка ? даецца ілжывы кантакт раздыма пад сядзеннем вадзіцеля, які яшчэ не я заплаціў.
    Для самодіагностікі не магу запусціць, чаму? у мяне есць кабель, але я не магу спампаваць праграмнае забеспячэнне, паказанае ў форум (пакуль не дасягнуты 50 msg).
    Можа быць, калі якая-небудзь душа pia мне таксама паслаць soft у прыват магу даць вам дадатковыя спасылкі.

Мне вельмі шкада, але закон роўны для ўсіх правілы, кажа выразна, і калі хто-то ручнік, ен прайшоў у pm будзе каламбур?to.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    49
    ОК aspetter? каб атрымаць 50 msg

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    49
    Не, я бачыла, што не было дазволена ў лічку

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў PPSCH Visualizza Messaggio
    Не, я бачыла, што не было дазволена ў лічку

прабачце, але па логіцы, калі рэгламент кажа, што калі не да 50 карысныя паведамленні, вы не можаце загрузіць з форума, па-твойму, калі носік тых, хто робіць гэта ў лічку і наладзіць?

відавочна, няма, і incorrerebbe, а таксама яго пакаранне.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •