праверыць
праверыць
дзякуй, буду ведаць ... я думаю, на наступным тыдні кліент і за межамі.....
Я зрабіў гэта на 1.6 hdi заўседы edc17c10 (было berlingo), я думаю, роўную дзеянні, толькі тое, што я думаю, ен адключаны цалкам, нават матылек (што павінна быць усе ў блок) і пры выключэнні рухавік трасецца p? (як у старыя дызеля)
вы можаце ўкласці золата і мод, напрыклад, або экран у egr off я на сярэдзіне?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Вось адзін экран.. (я спадзяюся, гл.)
дзякуй, вы бачыце, да дасканаласці, змяніць ? ж прымацаванага файла ад faberecu на 1.4 hdi
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Калі ў вас есць спосаб паспрабаваць (заўседы, калі ен мае той жа тып egr), дае той жа недахоп, які мне не выключыцца?
Хто-небудзь спрабаваў або тэставаў DPF off на гэтую машыну, або калі *******/ATR добра працуюць??
Добры дзень, зробленыя з *******г па крайняй меры, адзін год, і працуюць добра ,нават дзе-ds3 перайсці спакойна.