Старонка 10 з 11 PrimaПерад ... 891011 АпошняеUltima
Вынікі 91 100 108
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тут мы, вядома, гаворым (яшчэ лепш-абмеркаванне назва) першай мадэлі opel corsa 1.3 mjet

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    невялікі указаннем cp1h, не ? устаноўленая на 75cv (75 мантуе заўседы cp1)... у любым выпадку вакол c'? шмат людзей сцвярджае, што звярнуцца да 1550... так што механічна прыходзіць да нас усе ў парадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    На маей свінкі? у дыягностыку з autocom даходзіць да 1500 бар праведных праведнікаў....міргае, але дастае. Там быў біт або карту невядома, што абмяжоўвае не павінен нават дабрацца туды, дакладна? Не ? што на corsa c'? які-то датчык (я маю на ўвазе рэгулятар ціску), які проста не падтрымлівае больш за 1450 бар?
    атрымаеце 1500 бар канстанты або ціск ? балерына? як вы папрасілі карту?
    калі вы на самай справе трымае ціск, патрабаванае той факт, што загарыцца індыкатар можа быць толькі кантроль дыягностыка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Выбачайце, але тое, што выходзіць цяпер расходу помпы з разрэзам, у электронным выглядзе. Наша праблема зараз ? каб зрабіць карту, з просьбай, напрыклад, 1500 бар, не маючы рэальных індыкатараў, якія загараюцца. Што то помпа не трапіць за гэта, мы ўбачым яго ў дыягназ, але ў той жа час мы павінны высветліць, у дадатак да звычайных разраднік і разрадны вядома, што c'? іншае змяненне, каб не мець рэзкі ў дадатак да 1450bar
    Be я з 70cv ці не было патрэбы? столькі ціску і колькасці? і, такім чынам, не існуе? стукнулася галавой-й? так,
    на 75cv, а не з розных аўтамабіляў на развіцце рока ў абавязак таксама механічна мне трэба больш? дызель з CP1 & CP1H не воск
    затым вырашылі змяніць CP1 плунжеров і ротар, і цяпер ходзіць 1500-1600Bar з запасам..
    адзін раз, каб усе капрызе яго цягі да 1800Bar але, магчыма, ен рабіў нават больш?..
    кошт працы 350Euro
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    але затым cinqueturbo ты на 75 вы зможаце пераадолець 1500? вакол па-ранейшаму c'? людзей, якая сцвярджае, што мяжа ціску cp1 ? 2000 мбар ....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    вядома, калі помпа не мае дастаткова расходу ціск пачынае зніжацца
    можа быць, вы ў стане зрабіць нават пры больш высокім ціску 1500 бар, але з запытамі на дызельнае паліва, абмежаваныя
    мы павінны разумець, што памер

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    вядома, калі помпа не мае дастаткова расходу ціск пачынае зніжацца
    можа быць, вы ў стане зрабіць нават пры больш высокім ціску 1500 бар, але з запытамі на дызельнае паліва, абмежаваныя
    мы павінны разумець, што памер
    Eee гэта-тое, чаму? я ўжо казаў, - бачыце помпа..
    У вас больш? адкрыйце кран-й? падае ціск і аб'ем? карысна..
    дазвольце зрабіць помпа з 180-200 мг і затым вы бачыце, што карта не centra-na бітай..
    вядома, абмежавальнікі ідуць адмыкнутая, але не мае нічога, што вас перавышаны 1450Bar ідзе ў блок або выключаю машыну,
    і гэтак жа, помпа не падтрымліваць тыя ціск і / або колькасць? запыты..
    есць мінулае і флис я кажу..
    нават s? мне ніхто,мы павінны атрымаць, таксама, дзякуй майму Pompista
    нават фарсункі, вы маеце ўяўленне аб тым, якія усталяваць б'юся аб заклад?
    і я не кажу пра профі кажу, увесь інжэктар з 18-19 мг,
    нават штодзенныя 3,0 нам прыходзіць
    чаму? калі ў вас запампоўваецца, як я кажу..
    з турбонаддувом, які спальвае дызельнае паліва ў доўг, толькі карту не выцягнуў нічога, а яна пагаршаецца..

Адказваючы на Ela.Торетто 2000 mbar? я думаю, што помпа або на двух машынах прыбыў у 2000Bar але што толку?
    вы ведаеце, што пі? падніміце ціск pi? нагрэйце дызель?
    у факты або прыйшлося мантаваць радыятар для дызельнага паліва
    1600, я думаю-й? што вам трэба, і колькасць? што павінен дагнаць..
    тады я не ведаю, што рабы на рухавік сцек? Boo..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Рэзюмэ.....у нас есць рухавік, помпа і фарсункі сцек. Цяпер нас цікавіць не змяніць механічна. Мы карту rail ori ўстаноўлена ў 1400 бар рэальныя. Калі мод толькі гэтую карту, падымаючы запыт у 1500 рэалаў (1600 на карту з-за зрушэння), не дакранаючыся біт і абмежавальнікі не загараецца ні адзін індыкатар або няспраўнасці. Я разумею, тое, што я магу паставіць яго нават у 2000, што ў ecu не цікавіць shoves cippa, нас так думаюць, біты і пасткі. Але калі я падымаю гэтыя апошнія 1550 рэальных, а затым біт 825 (*2-100), канцы абмежавальніка ў fboost 210 (*7.51) і лім пасля карту rail ў плэйліст (я думаю зрабіць гэта ўсе ў каманду, пацягнуўшы прыгожы прамой val max, каб паспрабаваць, што скажаце?) індыкатар міргае, калі перавышае 1450 так што мы, пераадольваючы што-то яшчэ ў ecu усталяваны на гэта значэнне. *cinqueturbo я думаю, што гэтая праблема ідзе вырашана перш, чым мяняць помпа і інжэктары, калі вы хочаце даць 1600 бар, калі няма, вам у любым выпадку справаздачу.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Eee гэта-тое, чаму? я ўжо казаў, - бачыце помпа..
    У вас больш? адкрыйце кран-й? падае ціск і аб'ем? карысна..
    дазвольце зрабіць помпа з 180-200 мг і затым вы бачыце, што карта не centra-na бітай..
    вядома, абмежавальнікі ідуць адмыкнутая, але не мае нічога, што вас перавышаны 1450Bar ідзе ў блок або выключаю машыну,
    і гэтак жа, помпа не падтрымліваць тыя ціск і / або колькасць? запыты..
    есць мінулае і флис я кажу..
    нават s? мне ніхто,мы павінны атрымаць, таксама, дзякуй майму Pompista
    нават фарсункі, вы маеце ўяўленне аб тым, якія усталяваць б'юся аб заклад?
    і я не кажу пра профі кажу, увесь інжэктар з 18-19 мг,
    нават штодзенныя 3,0 нам прыходзіць
    чаму? калі ў вас запампоўваецца, як я кажу..
    з турбонаддувом, які спальвае дызельнае паліва ў доўг, толькі карту не выцягнуў нічога, а яна пагаршаецца..

Адказваючы на Ela.Торетто 2000 mbar? я думаю, што помпа або на двух машынах прыбыў у 2000Bar але што толку?
    вы ведаеце, што пі? падніміце ціск pi? нагрэйце дызель?
    у факты або прыйшлося мантаваць радыятар для дызельнага паліва
    1600, я думаю-й? што вам трэба, і колькасць? што павінен дагнаць..
    тады я не ведаю, што рабы на рухавік сцек? Boo..
    Vabb? гаворка, 2000 было, каб ідэя.. гаворка помпа, па мне, ідэальна было б знайсці па цане 0 і змяніць яго я...? як справядліва кажа erre, калі ў карце ў нас 1500 ўсе 1500 будзе, з pi? выдатак гэта так, але заўседы 1500

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    То ribadisci факт, што калі помпа не дасягае мэты аўтамабіль ідзе ў адмову..
    Калі вы хочаце, паспрабуйце карту крычы толькі з mod ціску ў рампы, postatela, а таксама..
    І вы разумееце, што gi? вы дасягаеце высокіх ціскаў, але, як адкрыйце кран зак..

Старонка 10 з 11 PrimaПерад ... 891011 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •