Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    9
    добры дзень, магчыма, у вас ужо вырашана, але я пацвярджаю, што крывыя для выключэння dell egr тыя прывітанне!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Гэтыя нічога на самай справе...
    Я рэарганізавалі час, як я ты спытаў, ці сапраўды прыкладаю новую версію.

ps: вы бачылі паведамленне ў вашым профілі?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Такім чынам, нарэшце-то я зрабіў апрацоўваць часам гэтую карту... на самай Справе нават у маім выпадку, і " пайшоў рэдагаваць менавіта тыя зоны, якія ты паказаў мне... я лічу, што utilizzero' абодва рашэнні, каб перастрахавацца і давайце паглядзім, што кажа дыягназ!

Citazione Першапачаткова Напісаў alxcrs Visualizza Messaggio
    Такім чынам, нарэшце-то я зрабіў апрацоўваць часам гэтую карту... на самай Справе нават у маім выпадку, і " пайшоў рэдагаваць менавіта тыя зоны, якія ты паказаў мне... я лічу, што utilizzero' абодва рашэнні, каб перастрахавацца і давайце паглядзім, што кажа дыягназ!
    Novosti?? Дыягназы угд? Dis v57, inpa,тэкст або instagui x гл. fap?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Я купіў delphi 2014 года.R2. Учора ўвечары я ўсталяваў праграмнае забеспячэнне, і сення, я спадзяюся, пераканайцеся, што інтэрфейс працуе правільна...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    87
    я зрабіў bmw edc16c35 час таму, я хацеў бы дапамагчы вам, але я не ведаю, чаму? нягледзячы на дасягнутыя паведамленняў, каб спампаваць файлы, не прымушае мяне рабіць bhooo можа быць, я год bloccaco ці што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Дзякуй, я спадзяюся, што вы можаце мне дапамагчы, асабліва з-за драйвераў, так як я не damos для гэтага ecu.
    Аднак, мне цікава паглядзець, што мне ў дыягназ для dpf і egr...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    для egr сканцэнтраваны ў partide ад 0C8FDC і даруй крычы фазы ўпырску,карту ідзе добра, і вы можаце паспрабаваць яго без праблем, з улікам v1 з часам ўпырску, перш чым яны не высокія,вы павінны праглядаць карты сумежных ціску турба і дастаткова, каб астатняе мне не здаецца, так мала ад таго, каб спытаць меркавання аб тым, як зрабіць мапу рэчы, акрамя dpf off добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Прывітанне msport, дзякуй, што даў мне свае меркаванне, дам' ritoccatina і задняй' новая версія....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    у некалькіх я павінен зрабіць, dpf і egr-off такі ж аўтамабіль майго сябра, і ў інтэрнэце я знайшоў інфармацыю
    для egr мне вяртаецца тое, што ен сказаў msport, так і павінна быць пацвярджэнне правільнасці таго, што я знайшоў
    для dpf off, паведамілі ў файле, былі б прывесці да 0 адрасы D1350 і F2489 ў F248F, што ў 8 біт маюць значэнне 1 у арыгінале
    хто-то пу? пацвердзіць?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •