добры дзень, магчыма, у вас ужо вырашана, але я пацвярджаю, што крывыя для выключэння dell egr тыя прывітанне!!!
добры дзень, магчыма, у вас ужо вырашана, але я пацвярджаю, што крывыя для выключэння dell egr тыя прывітанне!!!
Гэтыя нічога на самай справе...
Я рэарганізавалі час, як я ты спытаў, ці сапраўды прыкладаю новую версію.
ps: вы бачылі паведамленне ў вашым профілі?
Такім чынам, нарэшце-то я зрабіў апрацоўваць часам гэтую карту... на самай Справе нават у маім выпадку, і " пайшоў рэдагаваць менавіта тыя зоны, якія ты паказаў мне... я лічу, што utilizzero' абодва рашэнні, каб перастрахавацца і давайце паглядзім, што кажа дыягназ!
Я купіў delphi 2014 года.R2. Учора ўвечары я ўсталяваў праграмнае забеспячэнне, і сення, я спадзяюся, пераканайцеся, што інтэрфейс працуе правільна...
я зрабіў bmw edc16c35 час таму, я хацеў бы дапамагчы вам, але я не ведаю, чаму? нягледзячы на дасягнутыя паведамленняў, каб спампаваць файлы, не прымушае мяне рабіць bhooo можа быць, я год bloccaco ці што
Дзякуй, я спадзяюся, што вы можаце мне дапамагчы, асабліва з-за драйвераў, так як я не damos для гэтага ecu.
Аднак, мне цікава паглядзець, што мне ў дыягназ для dpf і egr...
для egr сканцэнтраваны ў partide ад 0C8FDC і даруй крычы фазы ўпырску,карту ідзе добра, і вы можаце паспрабаваць яго без праблем, з улікам v1 з часам ўпырску, перш чым яны не высокія,вы павінны праглядаць карты сумежных ціску турба і дастаткова, каб астатняе мне не здаецца, так мала ад таго, каб спытаць меркавання аб тым, як зрабіць мапу рэчы, акрамя dpf off добры працяг.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прывітанне msport, дзякуй, што даў мне свае меркаванне, дам' ritoccatina і задняй' новая версія....
у некалькіх я павінен зрабіць, dpf і egr-off такі ж аўтамабіль майго сябра, і ў інтэрнэце я знайшоў інфармацыю
для egr мне вяртаецца тое, што ен сказаў msport, так і павінна быць пацвярджэнне правільнасці таго, што я знайшоў
для dpf off, паведамілі ў файле, былі б прывесці да 0 адрасы D1350 і F2489 ў F248F, што ў 8 біт маюць значэнне 1 у арыгінале
хто-то пу? пацвердзіць?