добры вечар!!!
акрамя таго, пытанне ўсе яшчэ esprti на выдаленне fap,але вы робіце яго поўнага апаражнення або " знакамітыя адтуліны????робім адтуліны з часам вы сутыкнецеся з праблемамі???дзякуй!!
добры вечар!!!
акрамя таго, пытанне ўсе яшчэ esprti на выдаленне fap,але вы робіце яго поўнага апаражнення або " знакамітыя адтуліны????робім адтуліны з часам вы сутыкнецеся з праблемамі???дзякуй!!
я opto заўседы з форуму...хоць на некаторых яго зняць!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Я прытрымліваюся думкі, што лепш поўнае выдаленне dpf або fap і замена труб прамой і металічны каталізатар... па-першае, захаваць, ва ўсякім выпадку, мінімальная супрацьціск, мець каталізатар, але і таму, што " на мой погляд, forandolo стварэнні беспарадкаў у выхлапных газах, якія ўплываюць на выхад...
я пусты, толькі калі год каталізатар і fap асобна, калі год нейтралізатар і fap разам оптыка для каталізатара 200 клетак, то таксама залежыць ад аўтамабіля і ад розных сітуацый
Вы цалкам маеце рацыю, залежыць ад сітуацыі, астатнія па-ранейшаму лічаць, што ТОП-гэта поўнае выдаленне і замена каталізатара металічны 200 клетак.
На самай справе, гэта заўседы залежыць ад сітуацыі і ад тыпу аўтамабіля, у любым выпадку, нават, па мне, вызваліць яго цалкам і' лепшым рашэннем.
Гэта, аднак, важна пераканацца ў дыягназе, што выдаленне праграмы цалкам працаздольная, т. к. любыя зрабіць працэс металічны каталізатар
хлопцы, дзякуй усім за ўдзел!!
я, калі магу, стараюся, каб ачысціць ўсе, паставіць каталізатар 200 клетак і правільна толькі тое, што становіцца эканамічнай праблемай для кліента, таму наўрад ці вы назад!!!!я натыкнуўся з fap, што іх курэнне або каханай зрабіць адтуліны і ідуць выдатна, але " цікава, з цягам часу, калі прыносіць праблем, то, па-другое вы не ідзяце павольна разбурацца??
Гэта я не магу вам сказаць, у мяне няма вопыту працы, пасля працяглых...
добра, адтуліны ідуць добра, каталізатары ідуць добра, трубы прама не добра ачысціць камізэлька для віна вентура мае падзенне ціску
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ