што не можаце зрабіць ?
што не можаце зрабіць ?
прашу прабачэння, я звяртаўся да цябе па двух прычынах, чытаючы пост я пакінуў падмануць, чаму? у пачатку вы ? р? казалі аб тым, winols, і, такім чынам, мяркуючы, што ў абмеркаванне правільна я дазволіў сабе зрабіць пытанне, мы працавалі так добра ў дыскусіях, якія былі зробленыя (of....) вядома, я падзяляю яго выбар, але не так? гэта робіць вельмі цяжка....... дзякуй, сам не хацеў ісці оффтопик
дзякуй msport, прашу прабачэння, але я не зразумеў-й? нічога, я спрабую растлумачыць розныя абмеркавання, у якіх я актыўна прынялі ўдзел у складанні, да якіх я быў вельмі зацікаўлены ў вас, каб выбар зрабіў offlimits і не прымушае мяне pi? атрымаць доступ, то, як мне адкрыць мой пост, паспрабуе? зноў убачыў, што я запрашэння зрабіць гэта тады, магчыма, я памыліўся, прашу прабачэння sar? праца стрэс..... аднак, паўтараю, дзякуй, зараз паспрабую.![]()
прабачце, зноў я толькі што быў у раздзеле, кажа мне, выбачайце, вы не маеце права там я працую, не разумею я auiti?
вы спрабавалі адкрыць новую тэму ў падзеле winols і кажа вам, што ў вас privileggi?
не думаю, ва ўсякім выпадку, у вас privileggi ў зону не совацца.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
мяне на astra гэтых праклятых напальвання даюць нуды заўседы ... ne абмен у месяц
Апошні раз рэдагавалася cicciogsr; 18-10-2012 да 14:02