Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі з 50 41-50

Абмеркаванне: ecu denso fap

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    што не можаце зрабіць ?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    мы будзем оффтопик..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    55
    прашу прабачэння, я звяртаўся да цябе па двух прычынах, чытаючы пост я пакінуў падмануць, чаму? у пачатку вы ? р? казалі аб тым, winols, і, такім чынам, мяркуючы, што ў абмеркаванне правільна я дазволіў сабе зрабіць пытанне, мы працавалі так добра ў дыскусіях, якія былі зробленыя (of....) вядома, я падзяляю яго выбар, але не так? гэта робіць вельмі цяжка....... дзякуй, сам не хацеў ісці оффтопик

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў дэльфін Visualizza Messaggio
    прашу прабачэння, я звяртаўся да цябе па двух прычынах, чытаючы пост я пакінуў падмануць, чаму? у пачатку вы ? р? казалі аб тым, winols, і, такім чынам, мяркуючы, што ў абмеркаванне правільна я дазволіў сабе зрабіць пытанне, мы працавалі так добра ў дыскусіях, якія былі зробленыя (of....) вядома, я падзяляю яго выбар, але не так? гэта робіць вельмі цяжка....... дзякуй, сам не хацеў ісці оффтопик
    калі ў вас есць сумненні, пытанні і г.д. адкрыць пост у раздзеле winols і пачынаецца дыскусіі і так ciccio або іншыя могуць адказаць спакойна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    55
    дзякуй msport, прашу прабачэння, але я не зразумеў-й? нічога, я спрабую растлумачыць розныя абмеркавання, у якіх я актыўна прынялі ўдзел у складанні, да якіх я быў вельмі зацікаўлены ў вас, каб выбар зрабіў offlimits і не прымушае мяне pi? атрымаць доступ, то, як мне адкрыць мой пост, паспрабуе? зноў убачыў, што я запрашэння зрабіць гэта тады, магчыма, я памыліўся, прашу прабачэння sar? праца стрэс..... аднак, паўтараю, дзякуй, зараз паспрабую.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    55
    прабачце, зноў я толькі што быў у раздзеле, кажа мне, выбачайце, вы не маеце права там я працую, не разумею я auiti?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вы спрабавалі адкрыць новую тэму ў падзеле winols і кажа вам, што ў вас privileggi?
    не думаю, ва ўсякім выпадку, у вас privileggi ў зону не совацца.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    16
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    хлопцы, як вы думаеце, вы можаце? выдаліць fap з ecu аўтамабіляў, якія маюць сістэмы denso?...тыпу mazda ...opel...c'? некаторыя sw, што робіць е? ці вы працягнеце з дапамогай эмулятара?
    я зрабіў некаторыя denso ўсталеўваюцца на Mazda ? усе ішло добра.
    Я працую, каб вырашыць некаторыя праблемы, dia ccensioni індыкатары свечак на denso opel(тып astra h i j); m і на гэтыя вырабіць нічога больш.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    мяне на astra гэтых праклятых напальвання даюць нуды заўседы ... ne абмен у месяц
    Апошні раз рэдагавалася cicciogsr; 18-10-2012 да 14:02

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    у тыдзень прыходзіць piasini, cos? мы ўзялі на сябе абавязацельства, пацук, я знайшоў ўладальніка ? згодны, х эксперыментаў. паглядзім, ці зможам мы яе, мы перш яшчэ xch? я бачыў вакол, што ўсе мы знаходзімся ў адкрытым моры.
    Даступныя для тэставання я файлы правераны, але было б выдатна, prvare на sw (эбу) розных

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •