Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі 41-45 45
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    карту ідзе ад 1E7310 Ў 1E7366
    Дзякуй Ugoboss па вашым ўказанням я знайшоў у 2d да моманту пуску гэтай карце на 159 2.4 ? адзін 10x1 ад значэнняў ВР ў f(temp), я думаю. Цікава? чаму? есць pi? 10 пунктаў, якія паказваюць кручэння рухавіка. Вы можаце прасьвятліць мяне Дзякуй

Карту Minimo.jpg

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я пакрываў добра карту мінімум дзеянняў не ? 1x10 але ? адзін 10x4. Па восі x у нас 10 ачкоў, паказваючы спіны, кожныя 4 значэння ціску розныя. Значэння ў пра-ы? нізкія, якія ў мяне былі 770 і 675 я устань на 850, але мінімум не вы ? падняў......? застаўся ў 775-780 у дыягназ, як і раней. Так што???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    40
    Паведамленні
    187
    я спрабаваў змяніць карту, якую вы паказваеце, як карту мінімум, але мінімум аўтамабіля, я застаецца нязменным...

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    На самай справе, не ? карту, што c'? першая пара на стартар, які рэгулюе мінімум у нармальных умовах. Паглядзіце, з дыягназам: тое, што абароты халастога ходу на гарачым рухавіку (у маім выпадку 775 пра альфа 159 2.4) шукайце тады з ecm, напрыклад, гэта значэнне з функцыяй спецыяльным sw ecm, выбраўшы пошук у 16-бітны motorola і ў розныя адрасы, якія вы атрымаеце ў выніку карту з двума пандусы ВР з значэнні тэмпературы (conv /10-273,10) і зменіце адпаведныя значэння ў с халастога ходу. Пратэставана і працуе (падняў да 860)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    НЯПРАВІЛЬНА!!!
    УВАГУ!!!! на картах педалі акселератара 0 (нуль), яны ніколі не крануты. ? пытанне бяспекі, калі 0 становіцца выдатнай ад 0 рухавік, то не тармозіць больш?
    Мінімум, што вы можаце? змяніць, але не з дапамогай гэтага метаду, між іншым, вельмі недакладна.
    c'? яго вызначае карту.
    Цалкам дакладна! Увагу на нас? што параіце і што есць? што вам раяць! Памятаеце, што на картах, нават 0 або адмоўныя значэння маюць іх таму, што

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •