я на renaul clio аднаго, я прачытаў карту, мод і напісана ў іншы clio ідэнтычныя....усе працуе!!!!
я на renaul clio аднаго, я прачытаў карту, мод і напісана ў іншы clio ідэнтычныя....усе працуе!!!!
Вочы зрабіць такія змены. Вы вельмі пашанцавала. Прапаную ў наступны раз зрабіць з ecm titanium
Захаваць крокам, а затым іх ўставіць у свой файл крычы. У любым выпадку, каб заставацца ў тэме, калі вы пішаце з kess, яго можна нават чытаць
І мадыфікаваць з дапамогай іншых інструментаў.толькі адзін раз я ? здарылася так, што на edc16c39 лох паклаў ключ rsa ў файл, каб не зрабіць яе больш? змяніць, але не ведаў, што вытворчасць сур'езнае, вы маглі аднавіць.
Дзякуй за параду!!!!
Так што я рызыкаваў блакавання ecu? Калі rimettevo яго, калі ен вяртаўся ок??
я пачатковец і прабачце, калі задаю дурныя пытанні, і для вас, магчыма браніраванне!!!
Што ? ключ RSA???
Спосаб абароны зарэгістраваны і не выдаваць працы.
Затым гэтыя ключы RSA не служаць нічога??
- Але што??
я рызыкаваў застацца ў 500 км ад дома, каб файл іншы аўтамабіль з такім жа нумарам hw і sw,удачы пажадаў, каб я ostinai, каб чытаць мой арыгінальны...
Вядома, ніколі не давяраць таблічкі, што вось над ecu! Усе id, і калі магчыма чытанне.
вы, верагодна, нават калі піша файл ВРІ з адной машыны на іншую?
нумары hw і sw павінны быць роўнымі, але затым у залежнасці ад тыпу машыны, некаторыя абсалютна не рабіць, паглядзець, што bmw з тым жа нумарам sw змены ў адпаведнасці з cks.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.