хлопцы, вам ? калі-небудзь ўвесці код fiat радыепрымач, арыгінальнай і ў той час тут паставіць сыходзіць надпісам (wait radio blocket) ? чакаю вашых меркаванняў, дзякуй усім![]()
хлопцы, вам ? калі-небудзь ўвесці код fiat радыепрымач, арыгінальнай і ў той час тут паставіць сыходзіць надпісам (wait radio blocket) ? чакаю вашых меркаванняў, дзякуй усім![]()
асабіста я не ? калі-небудзь, хутчэй за ўсе была заменена аўтамагнітола з іншага арыгінал, але не былі прададзеныя коды, вы павінны зняць яго з прачытаць серыйны надрукаванымі на тушку і зрабіць новы код.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
я пацвярджаю тое, што сказаў ugoboss,не есць і іншае тлумачэнне
Тып памяці ў гэтай аўтамагнітолы ?
перш чым ісці чытаць успаміны розныя , пошты, серыйны нумар на корпусе аўтамагнітолы, то, калі ? затрымаўся няхай яна гарыць, пакуль вы не разблакаваць.
тады уга растлумачу ў драбнюткіх дэталях, як вы ? паўстала праблема !!! кліент ішоў з радыепрымача ,узяў ад яго ? l,аўтамагнітолы вы ? выключыў, сказаўшы, каб увесці код бяспекі ,але момант, вы ідзяце ен, калі ласка, увядзіце код, база ад fiat выходзіць надпіс wait radio blocket . праблема ? што, калі мы пойдзем на выключэнне прымушае дараваць код, але вынік ? заўседы есць што-то ... дзякуй усім за каментары![]()
вы спрабавалі зняць радые-і праверце джгуты правадоў ззаду? smontala чытаць паслядоўны і артыкул чытаць разам з кодам, які ў вас есць, так мы правяраем, калі ўсе ў парадку.
як толькі ен вяртаецца аўтамабіля ў майстэрні плакат? усе !! дзякуй ugo![]()
усім прывітанне, то серыйны ? BP535257842857 і, як код, які я 1222 пацверджаны ? дзякуй![]()
вы код у парадку.