Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 30 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    ой, забыўся, я не ведаю, растлумачыць мне, але як з дапамогай гэтага інструмента я прачытаў і напісаў некалькі аўтамабіляў, таксама v2 і пеўнік не праблема, толькі некаторыя нязручнасці з mpps, я разважаў над тым, што ніхто не дазволіла мне зрабіць чытанне . як ніколі усе toppato?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    вы кажаце мне, што з чаго складаецца гэта змяненне дыеда, і калі вы ведаеце як павінна быць зроблена?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў radd7 Visualizza Messaggio
    вы кажаце мне, што з чаго складаецца гэта змяненне дыеда, і калі вы ведаеце як павінна быць зроблена?
    У знаходзіцеся ў сеткі,робіце пошук ? просты дыед 1N4148 ад 10 цэнтаў, таму што ісці лінія k добра і стабілізуе can у любым выпадку, пасля гэтага змены я чытаў аўтамабіляў, якія раней не паказвала нават не асабліва французскія peugeot і renault, якія не мог прачытаць нават з пеўня. Я б нават фота рэдагавання, але вы, як я ў вас яшчэ недастаткова правоў для загрузкі укладанняў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Я не хацеў бы выходзіць Topic як ужо? год зроблена шмат.
    silven, калі вам спадабаецца, і калі вы хочаце, вы можаце адкрыць новае паведамленне для рэдагавання Kess.
    Заўседы, калі мадэратары даюць нам ок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Мой савет брэх ніжэй?
    вы, вядома, як EDC15?
    тады прачытайце яго да канца ў boot або dissalda Flash..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    хто-небудзь можа патлумачыць мне, ці што-то паведамленне пра гэта змене дыед?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    хлопцы, у сетцы я нічога не знайшоў па нагоды гэтага змены, магчыма, адказ трохі больш дакладным або размясціць вэб-сайт у см?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    61
    хлопцы, прывітанне! я з гала-v53, я магу чытаць і пісаць толькі edc15c7! х edc15c2 ідзе вельмі добра l mpps! а то я пацвярджаю, quantoha сказаў, што redd7
    блокі кіравання renault вышэй за 50 градусаў не працуюць! а калі блок кіравання ? edc15c2 з гала, яго можна толькі заблакаваць, як здарылася са мной!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    61
    я забыўся! я таксама паспрабаваў з boost, я спрабаваў ўсе, але нічога!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    адрэзаўшы галаву цяляці, а затым, калі я спрабую прачытаць, халодны або cmque пад 50? n, я павінен мець праблемы ў чытанні , kess або пеўнік, што гэта, ці не так?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •