я не думаю, есць іншыя біты у адваротным выпадку, калі гарыць індыкатар аўтамабіль не меў яшчэ улады замест таго, лічу, што strattoni (але легкія), то яны павінны
у нейкай іншай карце, што ен непраўдападобныя значэння з асноўнай карце, накшталт як, ціск турбо
Прабачце, але з тэлефона мне адпраўляюцца паведамленні і не ўсведамляеце гэтага...паглядзім, што зразумець што-то бачыў, што я не ўсе яшчэ ўдалося зрабіць часопіс. Вы кажаце, што вы паднялі карты абмежаванні і біты. Вы памер той жа. ? вы бачылі, калі prex rail толькі з карты, абмежаванне без moddare біт вы паднімаеце p? ці застаецца крычы, як калі б не дакранаецеся?
У маім выпадку я in bad dad біт 775 і карты, але дыягназ толькі пераадолець 1480 мяне выключае уласны аўтамабіль... хутчэй за ўсе біт я знайшоў у раене, абмежавальнікі крутоўнага моманту ў серыі... але ahim? усе яшчэ не знаходжу час, каб праверыць яго... вакол c'? шмат людзей кажа, што атрымалася, мы засталіся толькі мы тады.
ціск ? высунуўшы, аднак, торетто біты два 0653C2 і 068566.
Errecinque гэтага, што вы думаеце 067436: IQ 35mg rpm 4688 ціску меркаванага 717x2=1434. Ад формы, здаецца, свайго кшталту абмежавальнікам, мне падаецца дзіўным толькі
што не c'? зрушэнне 100
Я бачыў карту, што вы паведамілі вышэй, але без damos або, хто ведае, як на самой справе ? немагчыма зрабіць высновы праўдзівыя. Мы лічым, замест таго, момант на карце ў 068ADC.
Кіраўніцтва marelli паказвае, як карту lim rail ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва. Y-вось (8 крывых) значэння 320 (*0.5-100 = 60 ?c) да 380 (у 90-х ?C) . Вось X паказвае RPM (Backwords), што гэта значыць? . У любым выпадку, калі яны ясна, як і ў астатняй карту ў нас ад 750 да 1875 Rpm і вось што гэта значыць? Я спадзяюся, што ecu перавышэнні гэтых абаротаў трымайце добра, толькі значэнне max senn? што мы не робім гэтую карту???
erre backward паказвае на тое, што ў стварэнні дыска з winols восі x ? наадваротя damos ? казіно, каб ен я ведаю людзей, але варта трэскам ...
для мяне ў гэтай карце ? няправільна, чаму? у 1875 rpm не могуць мець 1500 бар ціск, такім чынам, за выключэннем некаторага запирательства з некаторага развагі або
тлумачэнне лагічнай хацеў бы выключыць; 067436 мне здаецца ўжо? надзейным