-
вядома, калі вы звяртаецеся да картах, лямбда-выразы, прыведзеныя pi? на
-
але нават скокі, лямбда-зонд. Я паспрабуйце moddare але адрозненні не вядома
-
вы, я ведаю на самай справе, як паведамляецца, да 69cv ў цэлым
падыходзіць ? паспрабуйце з дыягназам і зрабіць з часопіса чаму? senn? на вока ? доўжыцца
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Але чорт пабяры тых marelli....у мяне мільганула карту мод, у тым ліку тое, што павінна было быць перамыкач egr off. Вынік?? Машына не заводзіцца, па-любому ori гэты перамыкач, і машына частка. Тады я бяру AES EGR REMOVER загрузіць файл на врі і нічога не кажа мне, сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаны. Нагрузкі ori іншай машыны, і мне апрацаваць файл. Я адкрываю ў 2d я гляджу на адрас і плошча карты ў аб'ект, я лічу, камутатар ад 14252 = 47506. Riapro мой файл крычы, і я разумею, што той жа біт ўжо? ад золата ? у 47506.......але ? можна????
-
Але ў шаснаццатковае значэнне ў вас з золата? павінна быць 37ac..., што нованавернутых становіцца b992... па-мойму, ты яшчэ врі з gi? у egr не ўключаецца і апрацоўваем файл ад няправільнага значэння
аднак у 47506 ? закрытая
-
у файле ў тэме тут ? адрас 61EEE
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Гэта дакладна!! Я апісваю коратка. Мой сябар быў ужо? мод, не спадабалася.Я прачытаў файл і шукаў на форуме, у врі з hw і sw, якія я даваў пеўня, што gi? не адпавядае таблічцы ecu. Таму я думаю, што ў opel яны ў свой час ужо? зрабілі абнаўленне. Цяпер у гэтым выпадку. Або файл ori Opel ўжо? з egr выключана (магчыма, праблемы, якія даваў), або файл ori знойдзены ў базе дадзеных ужо? mod (але ў гэтым выпадку ecm я не распазнаў бы драйверы). Аднак на той адрас меркаванага файл ori запісвае значэнне ў ESA B992. Затым egr зачынены і ў дыягностыцы.
-
я на марелли ла-зачыняю з раз.
у любым выпадку вы спрабавалі карту ці было што не заводзіўся?
-
* erre на маю думку, або ў выпадку, калі адзін або больш egr ? зачынены на 100%, а затым ісці ціха
першапачаткова я выкарыстаў carsoftware 5.0, і гэта было добра, аднак,
-
Замест гэтага ў дачыненні да біт-rail ? хто-небудзь навінкі??
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума