Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166

праблемы чытання renault espace 2200, 150 л. с.,

я спадзяюся, што адкрыў абмеркаванне на сесіі правільна. дапушчальны, аўтамабіль ? 2004 150 конскіх сіл.з адаптара харчавання і кнопка "пуск" / "стоп", я спрабаваў чытаць у аўтамабілі з kess v1 клон з эбу edc15 з ecu id, я даваў Hw0281011724 і sw1037369188, я спрабую чытаць, але нічога. Я спрабаваў тады з kessv2 ? з пратаколы, так і для edc15, edc16 але я d? паведаміўшы.: "памылка "будзільнік" / будзільнік" у kline, што ў can. Я чытаў на некаторых форумах, калі рухавік Renault ? вышэй за 50? блакуе як для чытання і запісы. парады?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    ніхто не можа даць мне савет, я не разумею, чаму? прымушае мяне рабіць ecu id, а затым не дазваляе мне чытаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Акумулятар мае дастаткова напружання? Вы спрабавалі з дапамогай дапаможнай акумулятарнай батарэі або батарэі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    шчыра кажучы, я не вымяраў напружанне, што вы кажаце, я спрабую зрабіць мост з іншага батарэі? я думаю, як edc 15, чаму? у kessv1 мае толькі тое, як пратакол

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    S? я павінна была з батарэяй, можа быць, вырашыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў radd7 Visualizza Messaggio
    шчыра кажучы, я не вымяраў напружанне, што вы кажаце, я спрабую зрабіць мост з іншага батарэі? я думаю, як edc 15, чаму? у kessv1 мае толькі тое, як пратакол
    Renault Espase мацавання альбо EDC15C2 EDC16C3/9 EDC16CP33/C36 знайсці ECU і паглядзець, што чалавек збірае..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    Хто-то сказаў мне, над 50gradi і тармозіцца чытання і запісу. Спрабаваў з kessv1 edc15 толькі id, з kiss v2 пратакол edc16c36 ў kline і лінія can памылка "будзільнік" / будзільнік, прымаю парады

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Хто-то сказаў мне, над 50gradi і тармозіцца чытання і запісу. Спрабаваў з kessv1 edc15 толькі id, з kiss v2 пратакол edc16c36 ў kline і лінія can памылка "будзільнік" / будзільнік, прымаю парады
    У kess, што ў вас есць ? крычы ці клон? чаму? калі ў вас есць клон без змены дыед мае праблем, не чытаць, што тыпу эбу можа зрабіць вас id, а потым завісае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    пеўнік, па-твойму, атрымоўваецца прачытаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    пеўнік, па-твойму, атрымоўваецца прачытаць?
    Але трэба паспрабаваць.. я, напрыклад, певень, мне цяжка з edc 15 і аўтамабілі, французскія, я лепш з kess, але павінен быць арыгінал або змяненне дыед, каб не мець праблем.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •