Baipassa засцерагальнік на акумулятар так, як вы кажаце, калі не c'? харчавання для мяне ? іх праблемы або залозы' паглядзець, калі ток даходзіць да цела, як вам параіў Legendary
Baipassa засцерагальнік на акумулятар так, як вы кажаце, калі не c'? харчавання для мяне ? іх праблемы або залозы' паглядзець, калі ток даходзіць да цела, як вам параіў Legendary
на маю думку, як кажа legendaryslave прыгатуйце схему, і пачынае правяраць, калі вам прыходзіць харчаванне на эбу на рэле і паглядзець, калі вы можаце мець зносіны з нейкі блок кіравання
зрабіце дыягностыку ў боды-кампутар і паглядзець якія памылкі паказвае тое, як вы сказалі, схемы ў рукі і часткі ад блока кіравання рухавіком, rel? засцерагальнік і элементы кіравання з тестеров паглядзець наяўнасць харчавання ecu праблема, вядома ? іх...
калі ласка, праверце засцерагальнікі з тестеров !! калі не атрымае станоўчага body цябе гэта праблема
як вы змаглі паставіць яго на матацыкл???
адзінае, што праблемы і трывогі,ўключаецца аўтаматычна, без якіх-небудзь прычыне.... не ? серыя... мне прыйшлося адключыць, каб прама зараз
я аднавіў усю гісторыю.... на практыцы паспрабавалі уключыце машыну з кабелямі, што робіць мост з іншага аўтамабіля, і, павінна быць, памяняліся полюса правадоў (там sfiammate на пола - )згарэлі засцерагальнікі рухавіка,што вочы здаваліся добрымі,а не з тестеров няма.... выпрабаваныя з тестеров усе засцерагальнікі іх было зусім няшмат спалены, хоць на вока здавалася, добрыя....і нават дзе-rele' у агульным, казіно.....на шчасце, нічога да блоках кіравання
я як-то сумняваюся, што калі звярнулі палюсоў не будзе, прыгатаваную нейкі блок кіравання,гэта было б для мяне першы раз у памяці, бывае на сучасных аўтамабілях спадзяюся, што для вас гэта праўда, я кажу толькі мой кліент месяц таму на range rover (не машына, любы...) зрабіў мост для батарэі туды,толькі што звярнуў палюсоў... не ? захоўваецца нават блок кіравання...,і галоўны засцерагальнік, які сілкуе ўсе (на пола) не перагарэў...
машына ў парадку..... вядома, пу? што avr? праблемы..... вядома, прыгожая botta яны гняздо.....