Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18

Абмеркаванне: Suzuki Splash 1.3 DDIS

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    птушка чытанне за ўсе і не tabbellare можа быць іх праблемы
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    птушка чытанне за ўсе і не tabbellare можа быць іх праблемы
    Але тое птушка не стаіць толькі для праграмавання? Ва ўсякім выпадку, я спрабаваў так і так, што ў іншы, а файл заўседы мае той жа памер, калі я чытаю з пратаколам suzuki

Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, Машыніст, добра тое, што вы робіце з інструментам, аўтаматычна не змяняе нічога, певень, затым іншы, што Suzuki Splash і Opel Agila з 2008 года, то есць ідэнтычныя, вырабляюцца абодва ад Suzuki з невялікімі адрозненнямі аксэсуары і знешняй аздаблення, механіка і электроніка ідэнтычныя.........
    Сення раніцай я прачытаў у машыну з пратаколам Opel Agila 6f3, паставіў нас гадзіну і 15 прыкладна,? ен violta файл ? ад 2,50 Мб кім"? можа бачылі што ? 75 Л. з. машына? І выразаць (як правіла, толькі на 90 Л. і ад 2,50 і рэжацца)
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Ад матфея, вы працуеце на 75 л. з? працягнуць засяродзіцца на гэтым, паказанні k-line чытае флэш і мікра разам, замест чытання can, і ў некаторых выпадках virtual read счытвае flash 2Mb......пятыя памер файла і зрабіць там? што desideri..........Вяртаючыся да suzuki splash ? толькі 75 л. з. і толькі kline, то файл чытаў ? ok...........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    на самай справе праграмнае забеспячэнне пеўнік паказвае на чытанне/запіс файлаў, 448 kb
    відавочна, мантуе 6jf і не 6f3, як я думаў,
    не ? што калі ў вас есць дыягназ?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Ад матфея, вы працуеце на 75 л. з? працягнуць засяродзіцца на гэтым, паказанні k-line чытае флэш і мікра разам, замест чытання can, і ў некаторых выпадках virtual read счытвае flash 2Mb......пятыя памер файла і зрабіць там? што desideri..........Вяртаючыся да suzuki splash ? толькі 75 л. з. і толькі kline, то файл чытаў ? ok...........
    Вы на машыне ? 75 Рэзюмэ і ў самай справе, я чытаў, у k-line. У любым выпадку, пасля вашага савета, я разрэзаў файл у 2 Мб, і на самай справе цяпер складваецца, і ўсе. Тады я проста riconcatenarlo і пісаць заўседы ў k-line і павінна ісці, дакладна?

Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    на самай справе праграмнае забеспячэнне пеўнік паказвае на чытанне/запіс файлаў, 448 kb
    відавочна, мантуе 6jf і не 6f3, як я думаў,
    не ? што калі ў вас есць дыягназ?
    Можа быць, вы хацелі напісаць наадварот? Мантуе 6f3 anzik? адзін 6jf!! У любым выпадку вы, як дыягназ я texa і autocom!
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добра ад Матфея, пачніце з запісу з класічнай меры бяспекі, кампутар з блокам харчавання, і батарэя або блок харчавання, бустер ці іншай батарэі, кабелі, лепш прадухіліць, чым лячыць.............

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Ідэальна, дзякуй за парады.
    Ад матфея

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў Машыніст Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім. Сення я прачытаў, Suzuki Splash 1.3 DDIS 16V 75Cv, з galletto V53.

Файл ori выніку ? гэта: http://www.professionalchiptuning.ne...ash=#post89308

Магчыма, што як толькі 448 Kb " і " Titanium " мне не распазнае?

Я ? ўзнікла падазрэнне, што гэта толькі для чытання часткова. Нават калі гэта і так? б зрабіць поўнае чытанне вымушаны чытаць па bdm?
    я прачытаў swift ddis у паслядоўны (я думаю, мала зменаў), паклаўшы v "flash" і "увесь" у праграме пеўня

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •