табе файл
Дзякуй cinqueturbo. прыкладаю тут у крычы, чаму? не ? мой, але я думаю, гэта правільна, і файлы з аўтамабіляў, якія былі ўжо? быў in bad dad раней (дарэчы, калі вы дасце мне свае меркаванне, улічваючы, што marelli не ведаю і я вучуся зараз, я быў бы ўдзячны).
CORSA 1.3 01246JO01D 55196353 1413X586.rar
Дзякуй, чытаючы ўздоўж topic Marelli Mjet давайце вучыцца я заўважыў я таксама, што lim асабліва rail адсутнічаюць, гэтак жа, як rail фіксаваны +130 я не ведаю, наколькі гэта карысна, для астатніх я не есць усе-ткі паклалі, але я хачу праверыць, ці добра ўсе толькі у мяне есць час.
Таму нагадаем, што калі я хачу riflashare ў крычы я пішу тое, што вы скарачаеце мяне вы. Калі я хачу, каб паспрабаваць палепшыць mod gi? існуючы павінен працаваць на гэтай і riflasharla непасрэдна, так як ecu пазнае мяне толькі файл з 448kb. Гэта дакладна ?
улічваючы, што інструмент (пеўнік v54), працуе добра, таму што я перапісаў тры разы файл, што было раней у ecu і дзялілі ўсе тры разы.
Праблема ў гэтым: я чытаў файл ўжо мод ад гэтага opel corsa 1,3 70cv marelli 6JF, каб паспрабаваць палепшыць яе. ад mod існуючага я дакрануўся розныя карты, драйвер ecm і дададзеная межамі драйверы mod 2 карты абмежавальнікі rail з адпаведных разрадных 775 і абмежавальнікі крутоўнага моманту, апісанага ў кіраўніцтве да марелли у інтэрнэт-сеткі. пісьмовае мой мод без памылак няма, але машына не ідзе ў рух, і я не разумею, чаму (коды фарсунак аднолькавыя для дыягностыкі да і пасля scittura). Я хачу, што б хто-небудзь мне скажа, што я закрануў ці ўстаноўлены няправільна, таму што адбываецца ўсе гэта. Дзякуй. Прыкладаю мод, існуючых на аўтамабіль, які працуе і мой мод, які не
Corsa 1,3 мдж 70cv 6jf.rar
Вы таму id і піша спакойна (тры разы я перапісаў яго пасля таго, як напісаў мой мод) у рэшце рэшт я пакінуў, каб зараз з яго мод, арыгінальны і машына ідзе. Мяне паварочваюць цюкі, чаму? мне было цікава паспрабаваць свае змены ў файл. Вядома, я закрануў што-то няправільна, але я не ведаю, што. Не на пк тое, што ты мне здрадзіў?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."