Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Але, па-твойму, могуць ствараць праблемы пры запісу ў паслядоўны?? Хто-то мае ori-ложак з mpps??? Дзякуй
    Рэжацца.. Пошту файлы, якія Тельо пасяліцца...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    табе файл
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Рэжацца.. Пошту файлы, якія Тельо пасяліцца...
    Дзякуй cinqueturbo. прыкладаю тут у крычы, чаму? не ? мой, але я думаю, гэта правільна, і файлы з аўтамабіляў, якія былі ўжо? быў in bad dad раней (дарэчы, калі вы дасце мне свае меркаванне, улічваючы, што marelli не ведаю і я вучуся зараз, я быў бы ўдзячны).

CORSA 1.3 01246JO01D 55196353 1413X586.rar

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Mikigor Visualizza Messaggio
    табе файл
    Дзякуй табе Mikigor....упэўнены, што зразумець 452,448, ваш ? 449.....але ў запісе я павінен адштабнаваць файл такога ж памеру, што і ложак эбу, правільна? Такім чынам, 448 0x70000. Калі я стаўлю розных памераў аўтамабіля не ідзе больш? я думаю.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Дзякуй cinqueturbo. прыкладаю тут у крычы, чаму? не ? мой, але я думаю, гэта правільна, і файлы з аўтамабіляў, якія былі ўжо? быў in bad dad раней (дарэчы, калі вы дасце мне свае меркаванне, улічваючы, што marelli не ведаю і я вучуся зараз, я быў бы ўдзячны).

CORSA 1.3 01246JO01D 55196353 1413X586.rar
    Вось табе файл ori нарэзаць 448Kb..
    Мод не granch? на мой погляд.. не хапае некалькі лім.пара карт і, акрамя таго, метад mod спрэчна..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Мод не granch? на мой погляд.. не хапае некалькі лім.пара карт і, акрамя таго, метад mod спрэчна..
    Дзякуй, чытаючы ўздоўж topic Marelli Mjet давайце вучыцца я заўважыў я таксама, што lim асабліва rail адсутнічаюць, гэтак жа, як rail фіксаваны +130 я не ведаю, наколькі гэта карысна, для астатніх я не есць усе-ткі паклалі, але я хачу праверыць, ці добра ўсе толькі у мяне есць час.

Таму нагадаем, што калі я хачу riflashare ў крычы я пішу тое, што вы скарачаеце мяне вы. Калі я хачу, каб паспрабаваць палепшыць mod gi? існуючы павінен працаваць на гэтай і riflasharla непасрэдна, так як ecu пазнае мяне толькі файл з 448kb. Гэта дакладна ?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    улічваючы, што інструмент (пеўнік v54), працуе добра, таму што я перапісаў тры разы файл, што было раней у ecu і дзялілі ўсе тры разы.

Праблема ў гэтым: я чытаў файл ўжо мод ад гэтага opel corsa 1,3 70cv marelli 6JF, каб паспрабаваць палепшыць яе. ад mod існуючага я дакрануўся розныя карты, драйвер ecm і дададзеная межамі драйверы mod 2 карты абмежавальнікі rail з адпаведных разрадных 775 і абмежавальнікі крутоўнага моманту, апісанага ў кіраўніцтве да марелли у інтэрнэт-сеткі. пісьмовае мой мод без памылак няма, але машына не ідзе ў рух, і я не разумею, чаму (коды фарсунак аднолькавыя для дыягностыкі да і пасля scittura). Я хачу, што б хто-небудзь мне скажа, што я закрануў ці ўстаноўлены няправільна, таму што адбываецца ўсе гэта. Дзякуй. Прыкладаю мод, існуючых на аўтамабіль, які працуе і мой мод, які не

Corsa 1,3 мдж 70cv 6jf.rar

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    улічваючы, што інструмент (пеўнік v54), працуе добра, таму што я перапісаў тры разы файл, што было раней у ecu і дзялілі ўсе тры разы.

Праблема ў гэтым: я чытаў файл ўжо мод ад гэтага opel corsa 1,3 70cv marelli 6JF, каб паспрабаваць палепшыць яе. ад mod існуючага я дакрануўся розныя карты, драйвер ecm і дададзеная межамі драйверы mod 2 карты абмежавальнікі rail з адпаведных разрадных 775 і абмежавальнікі крутоўнага моманту, апісанага ў кіраўніцтве да марелли у інтэрнэт-сеткі. пісьмовае мой мод без памылак няма, але машына не ідзе ў рух, і я не разумею, чаму (коды фарсунак аднолькавыя для дыягностыкі да і пасля scittura). Я хачу, што б хто-небудзь мне скажа, што я закрануў ці ўстаноўлены няправільна, таму што адбываецца ўсе гэта. Дзякуй. Прыкладаю мод, існуючых на аўтамабіль, які працуе і мой мод, які не

Corsa 1,3 мдж 70cv 6jf.rar
    але ecu распазнае? Id ручнік назад?
    паспрабуйце гэты файл, калі дазваляе пісаць..

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    але ecu распазнае? Id ручнік назад?
    паспрабуйце гэты файл, калі дазваляе пісаць..
    Вы таму id і піша спакойна (тры разы я перапісаў яго пасля таго, як напісаў мой мод) у рэшце рэшт я пакінуў, каб зараз з яго мод, арыгінальны і машына ідзе. Мяне паварочваюць цюкі, чаму? мне было цікава паспрабаваць свае змены ў файл. Вядома, я закрануў што-то няправільна, але я не ведаю, што. Не на пк тое, што ты мне здрадзіў?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вы таму id і піша спакойна (тры разы я перапісаў яго пасля таго, як напісаў мой мод) у рэшце рэшт я пакінуў, каб зараз з яго мод, арыгінальны і машына ідзе. Мяне паварочваюць цюкі, чаму? мне было цікава паспрабаваць свае змены ў файл. Вядома, я закрануў што-то няправільна, але я не ведаю, што. Не на пк тое, што ты мне здрадзіў?
    Там былі піт, што не павінна быць твая справа, але файла крычы на іншы аўтамабіль тып иммо або камплектацыя...
    Аб розных змяненняў, што лес, на мой погляд, вы атрымліваеце нічога або амаль нічога, ва ўсякім выпадку..

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •