Выбачайце, лепш, чым вялікая кропка, па меншай меры, не ? rimarchiata xD
Выбачайце, лепш, чым вялікая кропка, па меншай меры, не ? rimarchiata xD
я ўжо? у gp то на месцыахаха, а затым трап не падаюць... але ? праўда, што біты 775 2?
Вау, я зрабіла гэта, я прыбыў у ніжняй частцы старонкі 66....чорт пабяры вашы!!!
Тады я пачну з пытання, відаць, што распрацоўкай карце opel corsa 70 конскіх сіл (дзякуй усім вам за час і высілкі) я c'? упаў вачэй. Я пачынаю глядзець на гэтыя 2 карты. У перапынак карце час ўпырску (драйвер ecm ін'екцыі parzializzato) я значэння IQ, якія ператвораныя мне даюць максімум 45 мм3. Чаму? гэтая розніца па-вашаму?
Я думаю, што калі я хачу надаць больш? 45 мы павінны карэктаваць гэты перапынак правільна? Ці я сказаў, фігня?
Прабачце, вы мне ? выдаленая радок.....
Тады я пачну з пытання, відаць, што распрацоўкай карце opel corsa 70 конскіх сіл (дзякуй усім вам за час і высілкі) я c'? упаў вачэй. Я пачынаю глядзець на гэтыя 2 карты. У перапынак карце час ўпырску (драйвер ecm ін'екцыі parzializzato) я значэння IQ, якія пераўтворацца даюць мне максімум 65 мм3, а ў перапынку карты rail ў нас есць максімум 45 мм3, Чаму? гэтая розніца па-вашаму?
Я думаю, што калі я хачу надаць больш? 45 мы павінны карэктаваць гэты перапынак правільна? Ці я сказаў, фігня?
карта часу ўпырску, у рэальнасці?, будзе каліброўка фарсунак
верагодна, фарсунак арыгінальных на ім-да 65 мм3, а затым карту ? скажам, поўная, але калі глядзець з дыягназам вы ўбачыце, што арыгінальны аўтамабіль дасягае 40 мм3
па гэтай прычыне было б бескарысна пашырыць і на іншых картах больш за 45 мм3
? правільна сказаць, што ісці больш 45 мм3, неабходна скарэктаваць кантрольныя кропкі, але не толькі карту rail, але і ўсе тыя, у залежнасці ад iq, напрыклад, таксама авансавыя плацяжы
там я гляджу я таксама, але, для таго, каб павялічыць, трэба знайсці пераўтварэнне паміж момантам запыту з дапамогай карты педаль і iq
што тычыцца ціску ў рампы, як толькі ў мяне магчымасць, я павінен зрабіць некаторыя выпрабаванні нават з дыягназам, чаму? на гонцы мяне загараецца, калі ў вочы, я б сказаў, што я іду за 1450 бар
Для мяне праблема тое, не ? так справа? дызель... праблема ? справа? паветра, які хоча, каб рухавік...
Ад таго, што я бачу межы ўлады дабрацца, звязаныя з турбіны ў сабраным і колькі паветра можа ўвесці ў рухавіку... у адваротным выпадку ў нас будзе толькі дым.
З kp35 наўрад ці перавышае 100/105 л. с., з BV35 вы атрымаеце каля 110/115... з GTB1446 (1.6 Mjet) вы атрымліваеце каля 140 л. с.... і з GTB1549 (2.0 Mjet) вы атрымаеце каля 170 л. с....
Як вытрымлівае ціску turbo арыгінал стоячы ў працягу запас трываласці?
Калі я правільна памятаю, чытаючы кіраўніцтва на марелли я бачыў гэтую карту пераўтварэнні. Проста я не магу ісці да ПК, кіравання і скажу. Але ты устань бітаў, якія стаяць на 775, па меншай меры, 850 (1500 бар)? Я ўсе яшчэ не магу загрузіць карту, якую я падрыхтаваў, чаму? у гонцы, якую я выкарыстоўваю ў якасці марской свінкі ? сябра.