Вынікі з 1 па 5 з 5
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    3

звесткі аб усталеўцы дадатковага модуля

прывітанне, хлопцы, хачу папрасіць дапамогі ай пі? эксперт павінен ўсталяваць дадатковы модуль seletron які мае кабель, які падлучаецца да педалі газу. як мне знайсці трос акселератара ў чым?? я павінен ўсталяваць на punto 1.3 multijet 95cv fap 2013 года. загадзя дзякуй тым, хто мяне пу? дапамагчы.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэтыя модулі "іхнія" я думаю, яны ідуць напалі на педаль, адлучыць праводкі арыгінальны і усталеўваючы модуль, вам варта толькі змяніць ход педалі, нічога выключнага, таму глядзіце ўнутры машыны на педаль акселератара, я ў любым выпадку не рэкамендую ўсталяваць модулі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    3
    прывітанне ugoboss модуль, які трэба ўсталяваць, ці я ? форма для rail толькі тое, што мае провада, які падлучаецца таксама да педалі акселератара. і я не ведаю на педаль акселератара, які провад ад attacarci гэты кабель

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не, есць толькі провад на педаль газу, ce усе праводкі, і рэчы ў два ці, хто вам прадае модуль дае дакладнага напрамкі або кінуць усе і не сабраць нічога.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    У частку нават мой contrariet? выкарыстанне гэтых модуляў шкоду па фарсунак і не толькі, якія ствараюць.. то твае ? таксама fap затым іншыя праблемы,у любым выпадку, каб адказаць на ваша пытанне трэба перахапіць паток, які выходзіць з праводкі акселератара або пры pi? зручна, калі прыходзіць у блок кіравання, які мае напружанне, якое вагаецца ад 0,8 вольт да мінімуму, прыкладна 5 ... поўная нагрузка ўзнікае, але знайсці тое, што менавіта пастаянна змяняецца ад мінімальнага да максімальнага, чаму? існуюць таксама і іншыя правады, якія выходзяць высілкаў падобныя, але толькі да сярэдзіны нагрузкі або мета поўнай нагрузкі,калі яны не маюць зменена размяшчэнне педалі ад папярэдніх версій я, здаецца, памятаю, што яна была пін n?6 праводка.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •