Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі 61-70 71

Абмеркаванне: погляд карту альфа GT 1.9

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    тады, калі выдаліць MAF (датчык выдатку паветра), эбу счытвае паветра ў адпаведнасці з MAP (датчык ціску паветра) і робіць пераўтварэнні мне па-ранейшаму незразумелыя, што дазваляе ricavarsi колькасць паветра, на самай справе, калі пацягніце maf вам будзе адмовы але ходзіць усе роўна, я не магу бачыць экран, але што тычыцца абмежавальнікі iq, і ў адпаведнасці з умовамі транспартнага сродку, то есць, калі варта 8192, то TH2O ад 40 да 105C? калі я не памыляюся, дазваляе ўсе, гэта дызель, то есць у аптымальных умовах, есць 3 пасткі першага і F тэмпературы вады ў секунду, і тое, толькі згадваецца, што і а ў функцыі тэмпературы вады на 3? і баланс дызельнага помпы, што я не зразумеў яшчэ, але калі не крывой абмяжоўвае, праблема, на жаль, не я да гэтага часу не вырашана, з MAF адлучэння машыны лепш і не паліць, пачынае паліць на 3750, дзякуй за віншаванні, люблю і прысвячаю шмат часу на гэтыя даследаванні, таму што мне вельмі падабаецца увайсці ў аптычны ECU-BASED, практычна ў некалькіх станаўлюся адной ECU....ehehehe, калі я дрэнна сябе адчуваю, напад дыягназ і бачу, як DTC....жарт дзякуй
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Хлопцы, сення я зрабіў 20 25 пісання, правяраючы, ці кантралеры PID і пакінуўшы на врі карту VGT або overboost (як хочаце), я растлумачу, што я не спрабаваў, і я прыкладаю дакладныя адрасы
    *1E1D78
    *1E1E6C
    *1E1F60
    *1E2054
    гэтыя 4 карты для PID фактар D т. е. Вытворнай
    з праведзеных тэстаў гэтых карт, служаць для таго, каб трымаць максімум ціску, то есць ва ўмовах максімальнай нагрузкі пераходных працэсаў (на ўласным кароткае 2000 абаротаў, націскаю ўсе) служаць для захоўвання і праверыць, ці падсаладзіць пікавая overboost, у ВР мы знаходзім і RPM-QI у ММ3 ў выніку і каэфіцыент Вытворнай.
    Пракручваючы ў 2D мы знаходзім іншыя 2 карты, аналагічныя
    *1E2148
    *1E2248
    гэтыя тут, замест таго, з'яўляюцца фактарам, Інтэгратыўнасці, ВР тое ж самае, тыя да аб / мін ММ3, відавочна, у выніку сара фактар Интегративного, гэтыя, на мой погляд, кіруюць прагрэсаванне Prex Turbo і ліквідуюць задзірыны на паскарэнне, але не кантралююць пік, робяць так, што ціск застаецца верным, што ўстаноўлена на карту.
    і, нарэшце, мы іншыя 2 карты
    *1E2408
    *1e2508
    якія прызначаны для прапарцыйнага, ВР тое ж самае як вышэй, так і RPM-ММ3 у выніку сара, вядома, фактар прапарцыйна, гэтыя, на мой погляд, кантралююць ціск і робяць так, каб падтрымліваць яе пастаяннай, калі газ і пастаянны прыклад кіраўніцтва па раўніне да 90 км/ч без змены, газу і яны не робяць яго падняцца, утрымліваючы яе ў мэту ставіла карту з турба.
    спадзяюся, я зрабіў, што заўгодна чакаю які-то ВЯЛІКІ, дай мне руку, ці меркаванне па гэтай нагоды, мы хочам падзякаваць маей турбіны, каб перажыўшы пік на 1,75 бар ціску.
    PS moddando PID мяняецца вельмі дазавання машыну, вельмі вельмі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Вельмі добра, што вы зрабілі ўсе гэтыя выпрабаванні.
    Ад таго, што ведаю я? P служыць для вызначэння "хуткасці?' дасягнуць мэты,Ей трэба, каб трымаць стабільнай, ці па-ранейшаму прытрымлівацца значэнні, устаноўленыя ў якасці мэты, D, нарэшце ? апошні кантралер, што часам, не ? нават не актыўным (таксама залежыць толькі ад sw sw), як не ? актыўны ўдзел у кіраванне ціску ў рампы, што таксама мае кантролер pid для налады лепш аб'ектыў і вымералі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Вельмі добра, што вы зрабілі ўсе гэтыя выпрабаванні.
    Ад таго, што ведаю я? P служыць для вызначэння "хуткасці?' дасягнуць мэты,Ей трэба, каб трымаць стабільнай, ці па-ранейшаму прытрымлівацца значэнні, устаноўленыя ў якасці мэты, D, нарэшце ? апошні кантралер, што часам, не ? нават не актыўным (таксама залежыць толькі ад sw sw), як не ? актыўны ўдзел у кіраванне ціску ў рампы, што таксама мае кантролер pid для налады лепш аб'ектыў і вымералі.
    Джэк, што цяпер перачытвала ўважліва, есць кантролер нават на p-rail??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Прывітанне, Джэк ? заўседы прыемна risentirti у маім выпадку фактар D ? актыўны ў карту, паставіўшы яго ў нуль або усе роўна зніжэнне, Я заўважыў ўсплеск некантралюемага ціску turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    M закранутае нават 1.8 з тым, адключаны або parzializzato вельмі, я вельмі крануты, але я падышоў вельмі, што вы кажаце, у рэшце рэшт прагрэсаванне prex turbo і хуткасць? дасягнуць былі супастаўныя у дачыненні да фактару, у той час як каэфіцыент P праверце стабільнасць? я ў л я выказаў пастаяннай нагрузкі і стрымлівання было б трымаць яго стабільным, так ідзе даволі добра, нават без Maf гаворка, што вы раней я выказаў здагадку, што ўцечка прадукцыйнасці праз некаторы час, менавіта гэта цяпер, здаецца, застаецца пастаяннай і ісці добра.
    У адпаведнасці з картай падманулі нават pid падманам, маючы 2?bp мм3, відавочна, быўшы больш правільны, чым у выпадку падману я падкрэсліваю, і вось чаму падманулі ідзе так добра ўніз, у той час як з паінфармаваная аб тым, калі штрыхі pid машыны мяняецца вельмі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    сення я зрабіў яшчэ 2 3 тэсту, я заўважыў, што кантролер PID выпраўляюць толькі, на самай справе, калі мы дакранаемся карту VGT і raccordiamo я забраў а затым адкрыта 5% фіксаваны ад 1750 да 5000, я заўважыў, што выпраўленне і значна менш, акрамя таго, я заўважыў, што ціск і больш стабільным, таму, калі ўдаецца линеаризовать самае можна VGT ад карту драйвера ECM pid робяць працу менш, і імі можна занядбаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вы спрабавалі зрабіць толькі карэкціроўкі Вр апошняя вось для 80 мм3 Интерполируя з Excel значэння кожнага абаротаў у хвіліну ад 5 да 70 Мм3 .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Вы спрабавалі зрабіць толькі карэкціроўкі Вр апошняя вось для 80 мм3 Интерполируя з Excel значэння кожнага абаротаў у хвіліну ад 5 да 70 Мм3 .
    Якія карты ідзе гаворка? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Якія карты ідзе гаворка? ?
    Карты у драйвер vgt, што ты сказаў перад

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі