тады, калі выдаліць MAF (датчык выдатку паветра), эбу счытвае паветра ў адпаведнасці з MAP (датчык ціску паветра) і робіць пераўтварэнні мне па-ранейшаму незразумелыя, што дазваляе ricavarsi колькасць паветра, на самай справе, калі пацягніце maf вам будзе адмовы але ходзіць усе роўна, я не магу бачыць экран, але што тычыцца абмежавальнікі iq, і ў адпаведнасці з умовамі транспартнага сродку, то есць, калі варта 8192, то TH2O ад 40 да 105C? калі я не памыляюся, дазваляе ўсе, гэта дызель, то есць у аптымальных умовах, есць 3 пасткі першага і F тэмпературы вады ў секунду, і тое, толькі згадваецца, што і а ў функцыі тэмпературы вады на 3? і баланс дызельнага помпы, што я не зразумеў яшчэ, але калі не крывой абмяжоўвае, праблема, на жаль, не я да гэтага часу не вырашана, з MAF адлучэння машыны лепш і не паліць, пачынае паліць на 3750, дзякуй за віншаванні, люблю і прысвячаю шмат часу на гэтыя даследаванні, таму што мне вельмі падабаецца увайсці ў аптычны ECU-BASED, практычна ў некалькіх станаўлюся адной ECU....ehehehe, калі я дрэнна сябе адчуваю, напад дыягназ і бачу, як DTC....жарт дзякуй