Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 79

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Але дайце мне зразумець, усім сэрцам я хачу дапамагчы, бачылі, што тыя, хто атрымаў дапамогу, не кажуць, але мы-усе было з каменя? мы гаворым пра выдаліць.....выдаліць 2 файла з папкі праграмы, проста вылучыце іх і выдаліце...........Рабіце мяне зразумець, калі вы ў гэтыя ****lli з пк, як вы збіраецеся рухацца далей?
    я разумею пк, і яшчэ як!...Магчыма, я дрэнна растлумачыў..***** unque sw ? у combofix....таму тонкай ачысткі... ;-D

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Але дайце мне зразумець, усім сэрцам я хачу дапамагчы, бачылі, што тыя, хто атрымаў дапамогу, не кажуць, але мы-усе было з каменя? мы гаворым пра выдаліць.....выдаліць 2 файла з папкі праграмы, проста вылучыце іх і выдаліце...........Рабіце мяне зразумець, калі вы ў гэтыя ****lli з пк, як вы збіраецеся рухацца далей?
    запал рухавікі ;-)
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    запал рухавікі ;-)
    Дзякуй Ugoboss

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    я f? задавальненне , гэта зойме 5 хвілін, каб усталяваць sw інструмент, а потым даведаешся, добра відаць, што вы спецыяліст пк lpk.dll нататкі адлюстроўваюцца таксама ў файлах rar.........Я раю, перш чым знішчыць яго добра sw і пасля перадаць яго на кампутары, які павінен працаваць, у адваротным выпадку застаецца толькі formattare...........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    я f? задавальненне , гэта зойме 5 хвілін, каб усталяваць sw інструмент, а потым даведаешся, добра відаць, што вы спецыяліст пк lpk.dll нататкі адлюстроўваюцца таксама ў файлах rar.........Я раю, перш чым знішчыць яго добра sw і пасля перадаць яго на кампутары, які павінен працаваць, у адваротным выпадку застаецца толькі formattare...........
    ок...цяпер сцеку тэчку пеўня і новай бібліятэкі dll, якія вы адправілі на pc. ... што тады??

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў Чатыры Visualizza Messaggio
    ок...цяпер сцеку тэчку пеўня і новай бібліятэкі dll, якія вы адправілі на pc. ... што тады??
    і тады bastva чытаць далей: усталюйце драйверы tool з тэчкі sw выключыце wi.бу і lpk і тити з rar 2 файлаў, якія я прайшоў і іх размяшчэнне ў тэчцы sw, прэзентацый sw і вам выдае id, то напішыце на txt і месцаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    і тады bastva чытаць далей: усталюйце драйверы tool з тэчкі sw выключыце wi.бу і lpk і тити з rar 2 файлаў, якія я прайшоў і іх размяшчэнне ў тэчцы sw, прэзентацый sw і вам выдае id, то напішыце на txt і месцаў
    факт...я не магу ўсталяваць драйвер для гэтага прылады. Hw пры падключэнні ўключаецца, чаму? я чую пстрычка, але не ідзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    пры запуску sw просіць мяне ўстанавіць ftd2xx.dll

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    калі вы чыталі ўсе абмеркаванне, то пк павінен быць чыстым, калі ты яшчэ tool, драйверы павінны спачатку выдаліць іх каля 20, улічваючы, што ў вас есць мая **** і скайп яшчэ не ўсталяваў teamviewer цябе, я змагу гэта выправіць, я, пераканайцеся, што ваш кампутар ? у парадку і, што dll трэба пакласці ў тэчку sw інструмент трэба выдаліць з тэчку і выдаліць кантроль уліковых запісаў у win 7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    прывітанне запал рухавікі таксама я хацеў бы ўсталяваць v53 на win7, вынікаючы абмеркавання я прыйшоў да майго id hw
    што ? наступны код: 0058-2515-4B73-AC92-67A8-3919-281A-816F
    калі вы ласкава маглі б вы даць мне рашэнне ?
    дзякуй, андрэй

Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •