Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 79
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    вы сапраўды..........
    мне не сустрэчы-ы?...у вас есць sw, каб вывезці ўсіх wi.бу і lpk.dll?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Але дайце мне зразумець, усім сэрцам я хачу дапамагчы, бачылі, што тыя, хто атрымаў дапамогу, не кажуць, але мы-усе было з каменя? мы гаворым пра выдаліць.....выдаліць 2 файла з папкі праграмы, проста вылучыце іх і выдаліце...........Рабіце мяне зразумець, калі вы ў гэтыя ****lli з пк, як вы збіраецеся рухацца далей?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Але дайце мне зразумець, усім сэрцам я хачу дапамагчы, бачылі, што тыя, хто атрымаў дапамогу, не кажуць, але мы-усе было з каменя? мы гаворым пра выдаліць.....выдаліць 2 файла з папкі праграмы, проста вылучыце іх і выдаліце...........Рабіце мяне зразумець, калі вы ў гэтыя ****lli з пк, як вы збіраецеся рухацца далей?
    я разумею пк, і яшчэ як!...Магчыма, я дрэнна растлумачыў..***** unque sw ? у combofix....таму тонкай ачысткі... ;-D

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    я f? задавальненне , гэта зойме 5 хвілін, каб усталяваць sw інструмент, а потым даведаешся, добра відаць, што вы спецыяліст пк lpk.dll нататкі адлюстроўваюцца таксама ў файлах rar.........Я раю, перш чым знішчыць яго добра sw і пасля перадаць яго на кампутары, які павінен працаваць, у адваротным выпадку застаецца толькі formattare...........

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    запал рухавікі ;-)
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    я f? задавальненне , гэта зойме 5 хвілін, каб усталяваць sw інструмент, а потым даведаешся, добра відаць, што вы спецыяліст пк lpk.dll нататкі адлюстроўваюцца таксама ў файлах rar.........Я раю, перш чым знішчыць яго добра sw і пасля перадаць яго на кампутары, які павінен працаваць, у адваротным выпадку застаецца толькі formattare...........
    ок...цяпер сцеку тэчку пеўня і новай бібліятэкі dll, якія вы адправілі на pc. ... што тады??

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    запал рухавікі ;-)
    Дзякуй Ugoboss

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў Чатыры Visualizza Messaggio
    ок...цяпер сцеку тэчку пеўня і новай бібліятэкі dll, якія вы адправілі на pc. ... што тады??
    і тады bastva чытаць далей: усталюйце драйверы tool з тэчкі sw выключыце wi.бу і lpk і тити з rar 2 файлаў, якія я прайшоў і іх размяшчэнне ў тэчцы sw, прэзентацый sw і вам выдае id, то напішыце на txt і месцаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    і тады bastva чытаць далей: усталюйце драйверы tool з тэчкі sw выключыце wi.бу і lpk і тити з rar 2 файлаў, якія я прайшоў і іх размяшчэнне ў тэчцы sw, прэзентацый sw і вам выдае id, то напішыце на txt і месцаў
    факт...я не магу ўсталяваць драйвер для гэтага прылады. Hw пры падключэнні ўключаецца, чаму? я чую пстрычка, але не ідзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    пры запуску sw просіць мяне ўстанавіць ftd2xx.dll

Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання