Я патлумачыў, што Чатыры на xp і win 7 я магу яму дапамагчы, і на 8, я ніколі не спрабаваў, як ужо? апісана вышэй для кожнага карыстальніка і толькі для пк ? бясплатна, але, улічваючы, што тады c? хто f? хітры і ў мінулым, я спытаў, ці нават 10 рэг. я абмяжуюся толькі offrirne una.......... Я думаю, усім відавочна паведамленне.......
Прабачце мяне ingenuit?, але, як я лічыў, навіны бясплатна....я не думаў, што менавіта гэта акалічнасць, і то не мне, я проста rivendermi расколіны.....hahahahah
Запал, дзякуй, але, улічваючы instabilit? v. 53 і праблемы, якія есць на пк, што часам, калі не ў некалькі разоў, нават часта, яны ідуць у фармаце, справа ў тым, што вы можаце мець свой sw за серыйны... вось і ўсе.. нават, чаму? у мяне есць кампутар з xp, які прыйдзецца? адфарматаваць ў бліжэйшы час, таму? пачынае рабіць капрызы, і адзін з 7, што я хацеў бы падрыхтаваць.... Потым робіце ці робіце вас, калі вы хочаце мне дапамагчы...
дзякуй
Чатыры і пацвярджае тое, што я сказаў, можа быць, вы блытаць, прадстаўлення вашы аб тым, што ў вас на інструмент вы знаходзіцеся па-за дарогі, у цяперашні час v53 ? лепш v54, і калі вы ведаеце, як moddarlo становіцца miogliore ў сваей катэгорыі. Як і абяцаў гэта для win 7
пасля гэтых файлаў патрабуе актывацыі, дакладна?