? задавальненне, калі я магу працягнуць руку .. з таго, што я зразумеў, трэба апрацаваць файл з раз, а затым ўставіць з дапамогай гэтага кіраўніцтва ў hex біт
? задавальненне, калі я магу працягнуць руку .. з таго, што я зразумеў, трэба апрацаваць файл з раз, а затым ўставіць з дапамогай гэтага кіраўніцтва ў hex біт
Дзякуй
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
ці існуе нейкі дакумэнт riguarado edc 16 c39 на opel або hiunday? дзякуй
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
цяпер я нічога пра c39, калі хто-то ведае, што-то можа апублікаваць яго і тут у нас поўны сьпіс, калі вам будзе заўгодна
выбачайце, але табліца DTC усталюйце врі ? гэта?
Табліца DTC.JPG
good work! дзякуй!
Дадам для тых, хто пу? быць карысным кіраўніцтва switch off fap/dpf на edc17 switch off edc17.rar..
я гляджу на гэта кіраўніцтва switch off, але для групы fiat, то не працуе? edc16c39 ?
Як ніколі не працуе, як у vw тыпу гольфа, што іх проста сцяжок, каб адключыць dpf.
вы можаце зрабіць адзін экран tabbella dtc вярнуць врі
табліца DTC вярнуць врі ? гэтай размешчаны з Jared_poe, сіні.
Тое, што я не зразумеў, а я ? калі, націснуўшы на выключальнік dell экіпіроўка і працуем файл з раз ці іншы і вярнуўшыся ў раене dtc .
Файлы ? ок, без якіх-небудзь памылак датчыкаў або іншых датчыкаў ?