Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 35 35

Абмеркаванне: разлік afr пагаворым....

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    I limiter iq у мм3, а лямбда і ў мг і ідуць ператвораныя ў мм3....але калі абмежаванні абмежавальніка iq nn трэба пералічыць nnt я думаю
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    I limiter iq у мм3, а лямбда і ў мг і ідуць ператвораныя ў мм3....але калі абмежаванні абмежавальніка iq nn трэба пералічыць nnt я думаю
    глядзіце ў мяне мільганула толькі сення карту паведамлена, што я ? каштавала я не ведаю, колькі гадзін на excel і зрабіў часопіс хутка і, каб убачыць 80 мм3 прыйшлося выйсці на 0.9 з лямбда? нарэшце, я бачыў, і не паліць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Паглядзець маса паветра, я на gt 80mm3 іх inietto спакойна з лямбда-1...мяне aspire 1200 мг паветра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Паглядзець маса паветра, я на gt 80mm3 іх inietto спакойна з лямбда-1...мяне aspire 1200 мг паветра
    Так што, калі я aspire-й? 1050 мг, я іду да адаптацыі таксама вось лямбда. Паведамляю экю 1200 напрыклад, cos? ці магу я захаваць лямбда-пі? высокая 1200/(80x0.85)/14.5 = 1.21 правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Па мне, то лепш не абнаўляць, bp, таму што ў любым выпадку ўсе, што кандыцыянер выкарыстоўваецца толькі ў пастарунку....тады вы маглі б зрабіць гэтак жа, і, вядома, вы марыянеткі дазволіць лямбда-больш высокае, што той і з нагоды паветра больш, але спачатку ў часопіс і паглядзець, колькі паветра прыкладна такое ж, 140 л. с., але я, здаецца, што ен турба ледзь менш, у 150cv

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •