Лінейная інтэрпаляцыя...а я думаю, што 90 мм3 падніміце prail 1450, і мы павінны быць, карту, час і ўзыходжанне да 1600, калі не памыляюся
Лінейная інтэрпаляцыя...а я думаю, што 90 мм3 падніміце prail 1450, і мы павінны быць, карту, час і ўзыходжанне да 1600, калі не памыляюся
Магутнасць і нічога без кантролю
Віншую за праведзеную працу? а калі ен мае вялікі камунальныя паслугі? таму што я лічу, што 1600 не існуе прыбыццяў prail а калі вы працуеце да 1500 у вас, а той жа інфармацыі, у прамежкавыя значэння prail, а ecu интерполирует
Вы на самай справе на восі prail цяпер я bp max 1500 і я выкарыстоўвала тыя, што ecu раней не выкарыстаў для набліжанага значэння. КРЫЧЫ ад 400 да 1400 я за 200 ачкоў, розніца цяпер толькі 100. Я думаў, што я зрабіў выдатна, але на самой справе, калі интерполирует нават у сярэдзіне усе марная праца....
безумоўна, вы зрабілі добрую працу, я дам вам мае кампліменты, **** llo даецца а не лепшыя, бо не, што вы карыстаецеся ціску з крокам 100 бар у 100бар, але вы маглі б мець 450 бар, а затым 490bar затым 525 бара, таму ў любым выпадку ecu интерполирует, прэстыжнасць працы, аднак я думаю, што мая праблема есць кантролер pid, бо не я пік ад 1500 да 2000, з 2000 года турбіна мне піка-1,6 бар, як патрабуецца ў кароткі прыкладаю ЛОГ і і rev карце
Хлопцы, прашу дапамогі....maf off я знайшоў камутатар на damos, што і hfm sensor installed 1si 0 не паставіў у 0-адключыць maf??
прывітанне Jovandi
даруй мае невуцтва, таму адключэнні maf (датчык масавага расходу паветра)?
ДЖАНІ
яго адключаю, таму што не чытае больш любіць значэння да мінімуму азначае 600 мг паветра за цыкл, што немагчыма, я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа даць мне які-то рада я знайшоў 1c29cc switch для вызначэння патрэбаў whether the HFM sensor is installed or not (0: not installed, 1: installed) я не думаю, проста таму што датчык выдатку паветра таксама чытае T всасываемого паветра, я ведаю людзей на форуме, што яны адключаныя і 3 камутатары знайсці 1? для MAF рэальны, 2? для датчыка T і 3? DTC памяці, то павінна быць карта, каб пераўтварыць ад MAF на MAP, калі хто-небудзь хоча дапамагчы-у распараджэнні
switch to disable (0) / уключыць (1) AFSCD_stErrAirTemp for freezing the air mass яшчэ, можа быць, гэта 1c2624, то DTC мы ўбачым, калі хто-небудзь хоча дапамагчы, я нават тэст на мой аўтамабіль
Дзякуй
Прывітанне Jovandj па-першае, я хачу павіншаваць вас за вашыя намаганні, якія вы самастойна заўважылі, нават у іншыя тэмы. я даў погляд з неафіта на карту, што ў вас апублікавана пачынаць. Я не ведаю, калі вы разабраліся з вашай праблемай, і рана, але я прашу вас адпраўляю 2 каналы, чаму гэтыя 2 абмежавальнікі iq (я думаю) не маюць значэння max усе 8000, але p? узнікаць і знікаць....другі экран: не ведаю, што гэта такое, але я хацеў бы ведаць, што адносіцца гэта змяненне па-за драйвера. Замест таго, каб астатнія бачылі, што вы хацелі паведаміць ecu 80 мм па маім сціплым думку, варта было б падняць ВР да 8000, таксама, усе 3 карты turbo ўсе 5 карт на этапе ўпырску і тры зменнай геаметрыі.
Адна рэч, невуцкія......калі выключыце цалкам датчык выдатку паветра, якое значэнне всасываемого паветра улікам ecu наладзіць дадзеныя?? Дзякуй
экран lim 1.jpg
Экран 2.jpg