я пачаў параўноваць ў 1975 годзе і як winols, што excel яшчэ не народжаных і да гэтага часу winols ведаю, але я ніколі не выкарыстоўваў
але калі вы cos? упэўнены, не кажы мне, што рабіць з сістэмай, якія вы ведаеце. прапануй ты, напрыклад.
я заўседы вучыцца.
няма ? адказ для ake85, што б іншы метад.
вы dir? адчуваць сябе некалькі званоў, не ? дрэнна ў тым сэнсе, што калі ў вас есць некалькі метадаў, x атрымаць тое ж самае, хто не ведае, то вызначаецца, што бярэ прыклад з тых, хто робіць гэта найбольш просты і зразумелына шчасце, і тут мне пашанцавала, што хто-то мае жаданне растлумачыць ce яшчэ... цяпер усе ідуць за дадатковую плату, і проста... дзякуй, хлопцы!
Таму на картах, лямбда-ніжні парог і вышэй, калі я правільна зразумеў значэнне 1 адпавядае afr 14.5, што б парог, ніжэй якой дызельнае паліва не гарыць-й? усе і пачала паліць, дакладна? ? у гэтай карце, калі я, напрыклад, 1050 мг/канцэнтратар / лямбда-1 / afr 14.5 атрымліваю 72.41 якія мм3 або мг дызель?? Я павінен канвертаваць або няма х 0,85?
Каля 85 86 мм3 дызельнага паліва дазволу
Магутнасць і нічога без кантролю
14.5 і стехиометрической няма, то і не гарыць, але і становіцца больш тоўстай....а можна памножыць на 1.19, каб перайсці ад мг паліва ў мм3
Магутнасць і нічога без кантролю