Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Абмеркаванне: Кадаванне ECU

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex68 Visualizza Messaggio
    прабачце, я не зразумеў, чаму? вы павінны шыфраваць файлы? ніхто ніколі не робіць, то, калі вам падабаецца гэта купіць вакол c? sw, якая блакуе з абанемента, але не ? ****** коста-na cifretta.
    як sichiama гэта праграмнае забеспячэнне???????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    ? нават наадварот, не ? прыемна, што ўсе яны маюць замак ключ
    для таго, каб увайсці, калі яны хочуць, яшчэ ў вас ? бяспеку ў pi? чаму? калі збіцца
    ключ ведаю, хто ісці
    прабачце, але я не думаю, прафесійны ne сур'езна. Кліент мне заплаціў за працу, а ? правільна, што глядзіце, што я змяніў, так ? адзін кампетэнтны не просіць, яму, вядома, карту калі ? мала аднаго кампетэнтнага не растлумачыць? біта есць? што ? за драйвер? у чым? праблема? што пу? rivendersi карту каму-то іншаму? і што з гэтага? мы зрабілі ўсе няма?

і потым, я паўтараю, я заплаціў вам. Калі ты яму б зрабілі бясплатна вы б рацыю на 100%, але калі ен плаціць, няма.

Я думаю, cos

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    108
    Я лічу, справядліва тое, што кажа паскуале. Не мае сэнсу вам блакуюць карту, заплацілі, і часта нават мала. На жаль, пу? здарыцца, што вам яны дзярмо і ў pi? зразумеў, што вы разрывалі адносіны з mapper. Кліент павінен рабіць у гэтым выпадку? Да жаль, для мяне ўсе, што есць? ? здарылася, і, на шчасце, файл не быў абаронены, і я мог чытаць карту і замяніць яго адразу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    6
    Ад кліента pretenderei абсалютна, што карта засталася свабоднай, машына ? маей уласнасцю?, вашай працы плачу, але на мае ўмовы, мы сумуем па табе.
    А калі робіце што-небудзь падобнае без апавяшчэння кліента (у пісьмовым выглядзе) вы прадвяшчае, нават злачынства......

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    108
    Праблема ? што пу? здарыцца яно можа быць зроблена без ведама кліента.. да Шчасця, большасць гэтага не робіць, наколькі я ведаю.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    у канчатковым рахунку бескарысная ў любым выпадку. вы можаце толькі блакаваць чытанне з бд, але ад bdm або jtag няма! Таму, калі хто-небудзь хоча чытаць карту, што ты гэта пу? рабіць у любым выпадку, калі адрэзкі трас і "пірагі", як, якія мне не падабаюцца ўвогуле. Тады тэарэтычна, калі кліент патрабуе гэтага ты павінен fornigli врі і мод у любым выпадку.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    26
    Winols блакуе чытанне з БД, але тым не менш ? можаце прачытаць, заўседы BDM або boot ( калі гэта магчыма )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Добры Дзень усім...

Нейкая функцыя павінна быць выкарыстана для блакавання з WinOLS чытанне з БД..???

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    26
    на chk c'? функцыя блакіроўкі...
    Але толькі ў апошніх версіях

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы