вы праверылі, калі нават нумар шасі ? на месцы.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Я спрабаваў змяняць датчык ціску ў рампы, што' я быў эскорт, але памылкі і паводзіны, і роўная...
Цяпер я павінен убачыць з дапамогай рэгулятара помпы, таму што я зразумеў, што ціску ў рампы, і занадта высокай, і пакідаючы адкрытым адзін шруба на флейце, з якой выходзіў алею, да таго часу, пакуль controlavo ignietori вы abbasava ціск у чыгуначныя магістралі і машына працавала значна лепш, амаль як dovrebe.
Sara' рэгулятар ціску, як сказалі вышэй, ад blackwolf76 і rego88, усе кажа мне: " так, цяпер мы бачым...
Вярніце усе золата і паглядзець, што f?..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Пераканайцеся, паходжання металу рыфмы прайграць новы кантролер, і калі ? помпа можа разарваць інжэктараў
гэтай машыне мае свой абмежавальнік хуткасці? у карце і не ў eeprom2 я не хацеў бы, што вы памянялі што-то і пайшоў, і змяніць што-то ў eeprom2, і цяпер вам не вярнуцца больш? у ****
лепш за ўсе на гэтыя аўтамабілі, і зрабіць яе ў bdm, як казаў у папярэдніх пастах, rego88
!!!
Хм... На trafic такім чынам, я адключыў абмежавальнік на 100км, што і ў e2p і ўсе прайшло ок.
Vivaro 1bit Няма Limiter.jpg
Я ведаю, што вышэй, вы ня бачыце fotto, вось промелькнутый...