не праца, што я магу зрабіць!!!
ці мне купіць v12 або іншы варыянт, які я магу сумясціць v5 якая??я чакаю, я дабраславіў новы galletto2 jtag клон з HW беларуская, але хто кажа, што гэта нармальна, хто кажа, што няма, не існуе, вы нічога не разумее.
я чытаў, што вы працуеце, нават тут, на форуме, чакаю з anzia....дзякуй
у цяперашні час не існуе пеўнік v2 клон з jtag,і праўда, што есць 3 катэгорыі гэтых клонаў есць:
працуюць
насенне, якія працуюць
не працуюць
мы спрабуем рабіць высновы пасля некаторых тэстаў, і тады мы паставім у продаж і цана не занадта высокая, тое ж самае.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
мабыць ? было зроблена і ? працуе ktag клон, я сачу з вялікай цікавасцю абмеркаванне на форуме чужой.
здаецца, што нават функцыі з SW арыгінальны 1.89 у alientech, хоць у камплект пастаўкі, у cd-rom, clone c'? яго sw і кажуць, што не выкарыстоўваць sw ori alientech.
калі вы на самой справе добра працуе, было б справа!
у цяперашні час я, загрузіўшы sw clone, каб убачыць, калі ? роўна да sw ад ktag врі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
гэта сапраўды было б вельмі добра мець ktag бачыў, што цяпер шматлікія фірмы-вытворцы выкарыстоўваюць экю з гэтай....
тады я запампаваў праграмнае забеспячэнне і практычна гэта праграмнае забеспячэнне KESS арыгінальны v 1.89 хоць для працы з ktag клон.
аднак паўтараю, што SW ? роўны і ідэнтычны SW арыгінальнай alien
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]