дакладна, што карты, якія вы далі дызель?гэта на 18% больш? ? рост нармальны, у некаторых картах
дакладна, што карты, якія вы далі дызель?гэта на 18% больш? ? рост нармальны, у некаторых картах
дакладнае рэч? Абмежавальнік або змянянай геаметрыяй? А я павялічваецца, што ке ecm называецца колькасць? дызельнае паліва ўпырскваецца, аўтамабіль ? гэтай размовы.
сапраўды, як паведамляецца, на пытанне munro ", дзе вы далі дызель?"
прабачце, але не ? лепш, калі месцаў, мод-файлы, cos? мы можам кантраляваць яго?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
файл ? gi? апублікавана-й? раз, апошні раз mod пп я магу пост!!! (час
вось доказ у пытанні
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-10-2012 ў 19:38
Хто-то, што я daqualche савет?
у
Я тут!!! Падымае час ін'екцыі 10% .. даруй залатых rail.. і паспрабаваць.. ўсе гэта, нават калі не вы гэта заслужылі!!! Pero, і цяпер я вашы файлы, і я магу адказаць!!!
Miraccomando, каб у наступны раз..
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Дзякуй,прабачце, але былі няправільна зразуметыя многія рэчы.лепш пакласці камень вышэй
Ціхі, на жаль, калі вы не кажаце ў голас і не разумеюць многіх рэчаў.. паспрабуйце рабіць тое, што я табе сказаў.. паспрабуйце яго і дайце мне ведаць (пішу тут, на форуме!!!) ..
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму