вялікая тлумачэнне sergiot
Казаў табе карту prex turbo...cio?, c'? абмежавальнік на гэтай карце, якая называецца (паветра ў залежнасці ад дызельнага паліва) і ? тое, што equilibria такія адносіны.
Што тычыцца АДМОВАЎ я хацеў бы спытаць, калі вы маглі б быць больш? дакладна на картах, да якіх ставяцца, можа быць, ставячы файл studio.
Дзякуй
І карту лямбда, што абмяжоўвае максімальную значэнне afr. ....дызельны рухавік для, калі ен працуе худы або лішак паветра і не ingrassabile....я растлумачу карту лямбда-абмяжоўвае максімальную дызель дазволу для гэтай здзелкі? паветра....напрыклад, maf закон 800mg паветра кідаю чэрвеня газ калі і ўсталяваны лямбда-1 будзе 800:14.5:55mg дызельнага паліва максімальныя дазволу, якія ад 60 і тое, мм3....але гэта, калі вы кідаеце чэрвеня газ...jel працы "parzializzato" рухавік aspirera у любым выпадку 700 паветра, уводзячы таксама 20mm3 дызельнага паліва ў залежнасці ад запыту на педаль непазбежна лямбда-сара, худы і вельмі
Магутнасць і нічога без кантролю
Зноў разлік на папярэдняй кропцы максімальнага крутоўнага моманту пры поўным націск педалі акселератара і на файл, brera, які вы пазначылі.
чытаю пункту крутоўны момант на карце абмежавальнік: 454 нм пры 2000 аб/мін па адрасе 1CBD5A
я іду ў карту пару-дызель, і я стараюся, каб 454 нм пры 2000 абаротаў дызельнага паліва патрабуецца 75,2 мг all' адрас 1CDD22
я іду ў карту дызельнае паліва-паветра, і я стараюся, каб 75,2 мг і 2000 абаротаў паветра аб'ектыў 1100 мг all' адрас 1C3226
Адносіны паміж 1100 і 75,2 = 14,6 суадносіны паветра/паліва
не moltiplico дызельнага паліва для 0.9, чаму? меры ўжо? усе ў масы
як вы бачыце, я выкарыстаў спрошчаную сістэму без уліку абмежавальнік лямбда.
але калі вы працуеце на абмежавальнік, лямбда не c'? трэба высветліць, з' ? gi? напісаў.
winols і excel, і вы прымацаваныя![]()
я хачу сказаць, што калі вы хочаце навучыцца супастаўляць трэба ведаць winols і выкарыстоўваць excel ўсе тут![]()