dpf і egr ладзілі, абмежавальнік павінна быць 0,5, а не 1, лямбда-выразаў, у любым выпадку добра, 1,113, што адпавядае 16,5 лямбда прыкладна для dpf, сара крыху худы, па крайняй меры, не будзеце аднаўляць кожныя 2 дні
dpf і egr ладзілі, абмежавальнік павінна быць 0,5, а не 1, лямбда-выразаў, у любым выпадку добра, 1,113, што адпавядае 16,5 лямбда прыкладна для dpf, сара крыху худы, па крайняй меры, не будзеце аднаўляць кожныя 2 дні
Магутнасць і нічога без кантролю
Прывітанне jovandj,
dpf ? былі фізічна выдаленыя і адключаныя карту, egr зачынены, так што нічога засмечвання ne бетону.... мой пытанне быў адносна, як усталяваць значэння lim дыму, каб заставацца ў рамках абмежаванняў, для агляду аўтамабіля...з картай бягучае значэнне K з вымярэнняў галоўная светонепроницаемость? ? 2.6 прыкладна ў той час павінен заставацца ў 0.5 max.
Лямбда-крычы мой, і прайшло
лямбда-ori карту з врі? я пайшоў сення раніцай і значэнне ў цэнтры агляду з маей карты было 2.6
Карту ori глядзець лямбду я не памятаю дакладна...мой і прайшло, але я паўней, мала....і прайшло добра зрабіў 0.26 карту ori лямбда-крычы варта прайсці я рэкамендую час на врі
ок, дзякуй...паспрабуе? карту залатых і лямбда-крычы...паглядзім, што выйдзе :-)
У крайнім выпадку, калі не знаходзіцца занадта экскурсійнае рэдакцыя даруй на dpf, зрабіце тэст і rismonti
на жаль, DPF, я не тут, са мной, але ў 400km прэч таму я хацеў бы пазбегнуць, дайце мне адправіць яго,
Вы робіце занадта шмат піў розуму, на маю думку. Што-то падобнае не мае сэнсу ў любым выпадку. Што рабіць, я сказаў раней, і з лямбда-1.2 я не думаю, есць праблемы. Максімум нават 1.3 з невялікім паветра.
Што сярэдняе цяпер мяжа лямбда? 1.113 ? роўна 16.3 у afr. У любым выпадку, не ? худы, але ідзе на больш, што добра, на самай справе, можа быць, нават робіць filino дым, амаль нябачны.
Звычайна, каб не мець якіх-небудзь fumosit? варта мець у адмоваў вышэй 17 асабліва на высокіх абарачэннях.
На дызель не ? як на бензін, што, трэба сілай трымаць afr трохі тлушчу, наадварот..
Проста думаю, што мінімум з egr зачынены afr ? больш як 100:1.