Стар. 22 з 23 PrimaПерад ... 1220212223 АпошняеUltima
Вынікі ад 211 да 220 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    глядзець я не люблю, каб спрэчка, але калі вы мне прапануеце загрузіць карта зробленая без якой-небудзь логікі, у якой з крокам son дадзеныя няправільна, замест маей, зробленае з пэўнай палітыкі і логікі stratestata гэта азначае, адцягваць ад працы, усіх тых, хто дапамог яе ажыццявіць.
    Потым гаворка ў яе ці не, не трымае зусім, калі б я адправіў карту асноўных, але і логіка правільная, то вы, як бы маеце рацыю, я разумею, што вы не можаце? вядома, працаваць і прыступіць да вырабіць разлікі за тыдзень бясплатна, але ваша карта прымушаеш мяне зразумець, што вы не маеце ні найменшага падання аб тым, якая логіка.
    Шкада, калі будуць атакаваць, але я проста хачу, каб вы зразумелі, што не мае сэнсу тое, што ты мне казаў, я вельмі цаню ваша добрае жаданне? у мне дапамагчы, але адправіць карту, як правіла, не зробіце...есць 200 пастоў і 2 месяцы, развагі, разлікі і карэкціроўкі на гэтай карце, на якой многія карыстальнікі ўнеслі свой уклад, каб дабрацца да кропкі, дзе я знаходжуся, цяпер вы далучыцеся і вы кажаце, што логіка не ? правільна? і для іп? ne пасылаеш, калі не c'? менавіта логіка?

Акрамя таго, як ужо? сказаў, я зрабіў канкрэтныя пытанні на маю карту, я павінен мець меркаванне аб дыягназе і на картах лямбда не новая карта.

На тое, каб паспрабаваць яго зрабіць? безумоўна, таму магу сказаць, як ідзе.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    глядзець я не люблю, каб спрэчка, але калі вы мне прапануеце загрузіць карта зробленая без якой-небудзь логікі, у якой з крокам son дадзеныя няправільна, замест маей, зробленае з пэўнай палітыкі і логікі stratestata гэта азначае, адцягваць ад працы, усіх тых, хто дапамог яе ажыццявіць.
    Потым гаворка ў яе ці не, не трымае зусім, калі б я адправіў карту асноўных, але і логіка правільная, то вы, як бы маеце рацыю, я разумею, што вы не можаце? вядома, працаваць і прыступіць да вырабіць разлікі за тыдзень бясплатна, але ваша карта прымушаеш мяне зразумець, што вы не маеце ні найменшага падання аб тым, якая логіка.
    Шкада, калі будуць атакаваць, але я проста хачу, каб вы зразумелі, што не мае сэнсу тое, што ты мне казаў, я вельмі цаню ваша добрае жаданне? у мне дапамагчы, але адправіць карту, як правіла, не зробіце...есць 200 пастоў і 2 месяцы, развагі, разлікі і карэкціроўкі на гэтай карце, на якой многія карыстальнікі ўнеслі свой уклад, каб дабрацца да кропкі, дзе я знаходжуся, цяпер вы далучыцеся і вы кажаце, што логіка не ? правільна? і для іп? ne пасылаеш, калі не c'? менавіта логіка?

Акрамя таго, як ужо? сказаў, я зрабіў канкрэтныя пытанні на маю карту, я павінен мець меркаванне аб дыягназе і на картах лямбда не новая карта.

На тое, каб паспрабаваць яго зрабіць? безумоўна, таму магу сказаць, як ідзе.
    Ок, паспрабуйце яго і дайце мне ведаць,

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    я выступаю ў гэтай дыскусіі, як мне здаецца, гэта ідзе па-за тэмы,то для карыстальніка zaga1 я кажу, што paolo159 правоў першы, таму што ваша карта не адпавядае логіцы другі, таму што, без сумневу, дым на высокіх абарачэннях і, па-трэцяе, таму што гаворка ў карту за дадатковую плату, і гэта абсалютна недарэчна, таму, калі вы размясцілі што-то, ці вы робіце гэта добра, або нічога, акрамя гэтага тут ніхто не прадае нічога і не трэба, каша гатовая, але саветы,я спадзяюся, што было ясна.
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    я выступаю ў гэтай дыскусіі, як мне здаецца, гэта ідзе па-за тэмы,то для карыстальніка zaga1 я кажу, што paolo159 правоў першы, таму што ваша карта не адпавядае логіцы другі, таму што, без сумневу, дым на высокіх абарачэннях і, па-трэцяе, таму што гаворка ў карту за дадатковую плату, і гэта абсалютна недарэчна, таму, калі вы размясцілі што-то, ці вы робіце гэта добра, або нічога, акрамя гэтага тут ніхто не прадае нічога і не трэба, каша гатовая, але саветы,я спадзяюся, што было ясна.
    Дзякуй, што прыйшлі мяне былі непаразуменьні, ад усіх, але важна, што будзе вырашана станоўча абмеркавання і для мяне, і як быццам нічога не адбылося

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Прывітанне ўсім, пасля невялікага OT мой апошні пытанне ў пасце #201 вы ? трохі страціў, хто-небудзь з вас мяне ведае, як даць меркаванне па гэтай нагоды?
    дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Прывітанне, хлопцы,
    на сенняшні дзень аўтамабіль ? заўседы добра працуе з картай дыму ў каманду, і значэнне = 1, у цяперашні час? я павінен праходзіць пільны агляд, у цэнтры паметак я зрабіў выяўлення дыму і значэнняў-2.5 / 2.6 такім чынам ? немагчыма, такім чынам, перавышае тэставання.
    Я хацеў бы папрасіць вашай дапамогі, каб пераканацца, што яна можа заставацца на працягу ўсталяванага значэння 0.5 без таго, каб ўстаноўка DPF.
    Нават карту ORI магчыма.
    Хто мне дапамагае????

загадзя дзякуй усім :-)

Прыкладаю врі (defappata) і мод, з якім я зрабіў для вымярэння дымавых газаў.
    159.rar
    Паспрабуйце з лямбда-1.15 або 1.2.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    я не магу зрабіць занадта шмат спробаў, кожны тэст, мне дрэнна :-(
    Я павінен ісці ў абавязковым парадку на гэты раз, каб не марнаваць занадта шмат €€€
    Калі rimettessi карту на ВРІ і лямбда 2-думаю, што ен можа спатрэбіцца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    я не магу зрабіць занадта шмат спробаў, кожны тэст, мне дрэнна :-(
    Я павінен ісці ў абавязковым парадку на гэты раз, каб не марнаваць занадта шмат €€€
    Калі rimettessi карту на ВРІ і лямбда 2-думаю, што ен можа спатрэбіцца?
    Лямбда-2??? Пакладзеце лямбда-1.2 павінна хапіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    з лямбда-2 вы кажаце, што дасць праблемы? у любым выпадку, давайце карту толькі для агляду, то яны працуюць на новых картах дыму ad hoc

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    dpf і egr ладзілі, абмежавальнік павінна быць 0,5, а не 1, лямбда-выразаў, у любым выпадку добра, 1,113, што адпавядае 16,5 лямбда прыкладна для dpf, сара крыху худы, па крайняй меры, не будзеце аднаўляць кожныя 2 дні
    Магутнасць і нічога без кантролю

Стар. 22 з 23 PrimaПерад ... 1220212223 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •