Першапачаткова Напісаў
paolo159
глядзець я не люблю, каб спрэчка, але калі вы мне прапануеце загрузіць карта зробленая без якой-небудзь логікі, у якой з крокам son дадзеныя няправільна, замест маей, зробленае з пэўнай палітыкі і логікі stratestata гэта азначае, адцягваць ад працы, усіх тых, хто дапамог яе ажыццявіць.
Потым гаворка ў яе ці не, не трымае зусім, калі б я адправіў карту асноўных, але і логіка правільная, то вы, як бы маеце рацыю, я разумею, што вы не можаце? вядома, працаваць і прыступіць да вырабіць разлікі за тыдзень бясплатна, але ваша карта прымушаеш мяне зразумець, што вы не маеце ні найменшага падання аб тым, якая логіка.
Шкада, калі будуць атакаваць, але я проста хачу, каб вы зразумелі, што не мае сэнсу тое, што ты мне казаў, я вельмі цаню ваша добрае жаданне? у мне дапамагчы, але адправіць карту, як правіла, не зробіце...есць 200 пастоў і 2 месяцы, развагі, разлікі і карэкціроўкі на гэтай карце, на якой многія карыстальнікі ўнеслі свой уклад, каб дабрацца да кропкі, дзе я знаходжуся, цяпер вы далучыцеся і вы кажаце, што логіка не ? правільна? і для іп? ne пасылаеш, калі не c'? менавіта логіка?
Акрамя таго, як ужо? сказаў, я зрабіў канкрэтныя пытанні на маю карту, я павінен мець меркаванне аб дыягназе і на картах лямбда не новая карта.
На тое, каб паспрабаваць яго зрабіць? безумоўна, таму магу сказаць, як ідзе.