Старонка 2 з 9 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 81

Абмеркаванне: magicmotorsport

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    Citazione Першапачаткова Напісаў скф Visualizza Messaggio
    кожны думае як хоча !!! мяне не робяць, нават не абнаўленне, раскажыце і вы, і я гатовы паглядзець зрабіць гэта сам, мы бачым,

Паглядзіце адказаў прама-дырэктар,,,рабі, як табе сказалі, і ў вас не будзе праблем....................і потым, калі вы, у вас яшчэ есць інструменты, без абнаўленняў шэсць гадоў таму святло,,,,афіцэры служаць менавіта, каб не мець гэтых праблем стабільнасці....з дня ў дзень ад perfezzionati і без падпіскі вы не робіце нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Прабачце за правакацыю, але я не зразумеў, я або на форуме было б пазбегнуць "рэкламы" гэты тып? У сэнсе, добра, што галасы афіцыйнага вытворцы ? зручна, але мы не павінны быць attimino "супер парьтесь"?
    У гэты момант, як ? была названая Magic Motorsport (чаму? што там прыйшло толькі вось я думаю мала...) было б назваць братамі-Пеўнік, вытворцаў MPPS etc etc
    Апошні раз рэдагавалася zioweb; 02-07-2012 ў 12:16 Прычына: граматычная памылка

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    Прабачце за правакацыю, але я не зразумеў, я ў форуме было б пазбегнуць "рэкламы" гэты тып? У сэнсе, добра, што галасы афіцыйнага вытворцы ? зручна, але мы не павінны быць attimino "супер парьтесь"?
    У гэты момант, як ? была названая Magic Motorsport (чаму? што там прыйшло толькі вось я думаю мала...) было б назваць братамі-Пеўнік, вытворцаў MPPS etc etc

прывітанне,тое, як вы бачыце усе тое, што для мяне і' рэклама' і' быў выдалены, і я нагадаў зацікаўленай асобы, што ен прыбыў сюды запрасіў яго кліент ужо зарэгістраваны на нашым форуме,у гэтым форуме гаворка ідзе ўсе тое, што мае справу з перапрызначэньне і г.д. такім чынам, нават sig.bogdans і запрошаны ўдзельнічаць, калі і як хоча, пры ўмове захавання правілаў,а калі хочаце выкарыстоўваць наш форум у якасці рэкламы' вы можаце гэта зрабіць без праблем папярэдняга дагавор з кім-то з адмін, і гэта справядліва для ўсіх,я спадзяюся, што даведаўшыся, растлумачыць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    вы вельмі добра растлумачана, я страціў твае ўмяшанне ў пост я згодны ў поўным аб'еме, і гэта было менавіта тое, што я меў на ўвазе.
    Апошні раз рэдагавалася zioweb; 02-07-2012 ў 14:02

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    брава нашаму Адміністратара, правілы павінны выконвацца і vaglono x усе.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    вернемся ў тэму ніхто не выкарыстоўвае прадукты magicmotorsport??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    53
    я magprog2 і выкарыстанне ў якасці забеспячэння flashtec, і я павінен сказаць, што працуеце на некалькіх машынах, напрыклад, на renault laguna 2.0 dci 150 л 2010 года ў стадыі напісання, я не выратаваў коды фарсунак, на шчасце, захаваныя раней ўручную, потым паспрабаваў зноў з дапамогай праграмнага забеспячэння flashtec, а ? ўсе прайшло ок......тады ж у мяне зроблены tatte язды з гэтым інтэрфейсам, і я павінен сказаць, што ? вельмі надзейна!!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    Citazione Першапачаткова Напісаў meccano85 Visualizza Messaggio
    я magprog2 і выкарыстанне ў якасці забеспячэння flashtec, і я павінен сказаць, што працуеце на некалькіх машынах, напрыклад, на renault laguna 2.0 dci 150 л 2010 года ў стадыі напісання, я не выратаваў коды фарсунак, на шчасце, захаваныя раней ўручную, потым паспрабаваў зноў з дапамогай праграмнага забеспячэння flashtec, а ? ўсе прайшло ок......тады ж у мяне зроблены tatte язды з гэтым інтэрфейсам, і я павінен сказаць, што ? вельмі надзейна!!

мы тут гаворым афіцэраў, вядома,ты, што інтэрфейс у вас???

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    відавочна, што карыстальнік meccano85 казаў клон,можа быць, хутка гэты форум будзе сукенка ў частцы magicmotorsport,
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    53
    Гэта было легка зразумець, таксама бачыў ваш нік....вы мой ? клон, але не кітайскі, і я проста хацеў даць вам якое-небудзь вестка аб маім мала вопыту

Старонка 2 з 9 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •