Вынікі з 1 па 3 з 3

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43

Вопыт працы модуля racechip на grande punto 1.3mjet 75cv

Прывітанне, хлопцы, я спадзяюся, што мой вопыт мог служыць хто-небудзь з вас...некалькі месяцаў таму я купіў модуль racechip заплаціў 300 з афіцыйнага сайта і усталяваў модуль ўжо скончыў іх у grande punto multijet мой сябар, усяго 50 000 км...машына змянілася цалкам, зрабіла лепш згарыць, нават менш, і мала дыму, але праз пару месяцаў, раніцай, у холад хадзіў на 3 цыліндры на некаторы час у хвілінах, такім чынам, я паспрабаваў без модуля і праблема spar?..пасля гэтага досведу я зразумеў, што модуль ? прыгожа, але ў доўгатэрміновай перспектыве гэта сур'езна шкодзіць фарсункі і помпы, на самай справе я знайшоў нават крэчат ў фільтры дызельнага паліва... !! у момант я лепш карту !

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Капуста мне на rexton паставіў кароткі 5 вольт fulminando эбу рухавіка вы я занадта добра пашанцавала, па-мойму
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43
    Mannaggia тое, што ? сур'езны шкоду .. Але, напэўна, гэта было я не ведаю, модуль, які выклікае збой, але пасля майго досведу я магу сказаць, што нават калі модуль не мае праблем у доўгатэрміновай перспектыве разбурае помпа і фарсункі таксама, чаму? у адрозненне ад карты, формы і функцыі gi? да мінімуму пры павышэнні ціску ў магістралі rail абсурдныя .. Рэчы розныя, і калі вы ўсталеўваеце на фарсункі, помпа, чаму? дзейнічае ne падаўжае толькі ін'екцыі без вопроизведения ціск паліва !

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •