Старонка 50 з 55 PrimaПерад ... 404849505152 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 491 да 500 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    так што калі moddiamo час, у рэшце рэшт, мы ідзем адкласці больш, што істотна зменшылася лямбда
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Турба серыі, спачатку загрузіць проста aumentargli усе vgt, не c'? трэба ricorrrere у postiniezioni.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    залежыць ад таго, колькі паветра, у вас у наяўнасці і колькі вы хочаце паліць больш ці менш 14.5
    Лямбда з 1200 мг всасываемого паветра 80 мм3 дызель сапраўды 14.7....акрамя таго, вы павінны таксама пакласці пад увагу авансавыя плацяжы, што калі працягнуць вельмі ўпырску тэрміны будуць даўжэй, і трэба прадбачыць, пакуль у нейкі момант трэба замяніць фарсункі або іх варта ўлічваць запас патрэбы....але да 90-100 мм3 тыя, 1.9 jtdm прымальныя
    З памылкамі, з 1200mg паветра можна надаць практычна 100mm3 з лямбда = 1. Памятаеце, што вы павінны пераўтварыць у мг / мм3.
    Фарсункі арыгінальныя ідуць добра, нават больш чым да 120mm3, праблемы, то становіцца працягласці, што трэба, каб зрабіць гэтыя мм3, а таксама дызельнага помпы, які прыходзіць на садавіну.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Вы ў асноўным тое, што можна змяніць у асноўным і ін'екцыі. ...затым падман, і на час, а затым справа? плануецца не больш паважаных, тут l падману....астатняе вы не можаце яго падмануць...па крайняй меры, што не пастаў супраціў на чыгуначных прыклад, але і падман, і абсталяваннем, і адрозніваецца
    Падман ? на час ўпырску? нават падняць turbo, rail і іншыя карты, у зоне, дзе ен не падняў bp я бачу як падман.
    Я дадаю, што, да прыкладу, на чыгуначных і turbo ўстаю вр ў залежнасці ад ін'екцыі, якую я раблю, для? улічваючы, што ў карту 90mm3, як правіла, іх inietto толькі для пэўны момант абаротаў у хвіліну, і высокі iq ісці?, я стаўлю вр ў 80mm3 (напрыклад), калі зверху зрабіць? 80mm3, астатнія карты я пакідаю акцыі ці, хутчэй, ўстаноўку мінімальнай. Напрыклад, яшчэ больш практычны, на чыгуначных стаўлю вр ў 80-карту ад 90mm3, і даю 100 ачкоў за 80mm3 і 50 вр папярэдняга.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Падман ? на час ўпырску? нават падняць turbo, rail і іншыя карты, у зоне, дзе ен не падняў bp я бачу як падман.
    Я дадаю, што, да прыкладу, на чыгуначных і turbo ўстаю вр ў залежнасці ад ін'екцыі, якую я раблю, для? улічваючы, што ў карту 90mm3, як правіла, іх inietto толькі для пэўны момант абаротаў у хвіліну, і высокі iq ісці?, я стаўлю вр ў 80mm3 (напрыклад), калі зверху зрабіць? 80mm3, астатнія карты я пакідаю акцыі ці, хутчэй, ўстаноўку мінімальнай. Напрыклад, яшчэ больш практычны, на чыгуначных стаўлю вр ў 80-карту ад 90mm3, і даю 100 ачкоў за 80mm3 і 50 вр папярэдняга.
    таксама я выкарыстоўваю дакладна такой жа сістэме!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    З памылкамі, з 1200mg паветра можна надаць практычна 100mm3 з лямбда = 1. Памятаеце, што вы павінны пераўтварыць у мг / мм3.
    Фарсункі арыгінальныя ідуць добра, нават больш чым да 120mm3, праблемы, то становіцца працягласці, што трэба, каб зрабіць гэтыя мм3, а таксама дызельнага помпы, які прыходзіць на садавіну.
    Вы маеце рацыю, я не звярнуўся ў мг / мм3, але я лічу, што больш за 80-85mm3 з турбіны акцыі не павінны ісці асабіста я спыніўся на 80, я зрабіў тэст і на 90 і 100, але розніца мінімальная і для мяне мяжа, лепш паміж узроўнем спажывання і прадукцыйнасцю і 85mm3 высокія максімальныя абароты, асабліва асабістае меркаванне і наконт аўто з турбінай акцыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    хлопчыкаў і дзяўчынак, невялікі пытанне, але 1CBCA4 аб файле croma 149/922, і біт абмежавальнік абаротаў?? і ўсталяваны ў 5400 АБАРАЧЭННЯЎ у хвіліну, і то толькі да абмежавальніка крутоўнага моманту....дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    хлопчыкаў і дзяўчынак, невялікі пытанне, але 1CBCA4 аб файле croma 149/922, і біт абмежавальнік абаротаў?? і ўсталяваны ў 5400 АБАРАЧЭННЯЎ у хвіліну, і то толькі да абмежавальніка крутоўнага моманту....дзякуй
    Вы ? абмежавальнік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Прывітанне джэк, і заўседы прыемна, таму, калі moddo то=трэск?? Факты ехаць сюды,
    http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt7462.html
    дай мне погляд, сара вельмі спадабалася
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Вы пу? быць выкарыстаны як rev, каб яго трэск

Старонка 50 з 55 PrimaПерад ... 404849505152 ... АпошняеUltima

Запіс