Старонка 30 з 35 PrimaПерад ... 202829303132 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 291 да 300 у 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    23
    прывітанне
    калі я магу, што адпавядае 1 ступені ў карту?
    выбачайце няведанне, як гэта робяць падаць тэмпература, апусціўшы загадзя на высокіх абарачэннях і нізкай нагрузкай, у выпуску вы не павінны быць у нулявы нагрузкі?
    што тычыцца розніцы цеплаабмену паміж натоўпу і выхаду ў паварот вы кажаце, што ? заўседы пытанне загадзя, ці таму, што рухавік і ў паварот і выходзіць у Cut-Off ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Тэмпература кала, чаму? як кажа Engine83, пакінуўшы рухавік на высокіх абарачэннях у запыт 0 вадзяной помпа працягвае ставіць у круг, liquidocon кручэнне? значна вышэй, чым калі б ен быў вар'ят, то не варта выпускаць з-пад увагі, што на высокіх таксама аб'ем паветра, які паступае ў рухавік ? вышэй, чым на нізкіх, акрамя таго, дапамагае астыць.
    Авансавыя плацяжы не маюць нічога агульнага, нават, чаму? у выпуску ін'екцыі ? 0!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Я на нармальныя карты не ўносім авансы. На mod 'чалавечыя',замест гэтага вы. Не пазней, чым можа, нават калі ліміт павінен быць 4gradi.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў паскуале Visualizza Messaggio
    Я на нармальныя карты не ўносім авансы. На mod 'чалавечыя',замест гэтага вы. Не пазней, чым можа, нават калі ліміт павінен быць 4gradi.
    Калі вы пачынаеце ўводзіць колькасць? пакаштаваць смачныя стравы ад 100mm3 у толькі 4 градусаў, па мне, не хапае.
    Асабіста з 110mm3 5 градусаў прыкладна на 2.0 mjet, што ен, а таксама інжэктараў-й? хутка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Калі вы пачынаеце ўводзіць колькасць? пакаштаваць смачныя стравы ад 100mm3 у толькі 4 градусаў, па мне, не хапае.
    Асабіста з 110mm3 5 градусаў прыкладна на 2.0 mjet, што ен, а таксама інжэктараў-й? хутка.
    я, вядома, з крокам для дасягнення не ідуць дадзеных cazzum шаркаўшчыне, а таксама на 1 градус можа быць шкодна, асабіста пасля саветаў, джэк, я in bad dad авансавыя плацяжы ў рэжыме 1250 3000 2 градусаў розніцу адчувае сябе, вядома, машына лепш рэагуе, шпулька з турбонаддувом, які, відавочна, перайсці да страты аднавіць з карты vgt, напрыклад, на 4000 ў мяне каля 4 градусаў 80mm3 прэс-rail акцыі на 1600, з яшчэ 0,5 градусаў пост ВМТ, а астатнія перад ВМТ, цяпер я спрабую зняць крыху раней на нізкіх абарачэннях з высокім IQ, каб у чарзе лепш турбо мы гаворым на 0,5 градусаў, трохі як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    я, вядома, з крокам для дасягнення не ідуць дадзеных cazzum шаркаўшчыне, а таксама на 1 градус можа быць шкодна, асабіста пасля саветаў, джэк, я in bad dad авансавыя плацяжы ў рэжыме 1250 3000 2 градусаў розніцу адчувае сябе, вядома, машына лепш рэагуе, шпулька з турбонаддувом, які, відавочна, перайсці да страты аднавіць з карты vgt, напрыклад, на 4000 ў мяне каля 4 градусаў 80mm3 прэс-rail акцыі на 1600, з яшчэ 0,5 градусаў пост ВМТ, а астатнія перад ВМТ, цяпер я спрабую зняць крыху раней на нізкіх абарачэннях з высокім IQ, каб у чарзе лепш турбо мы гаворым на 0,5 градусаў, трохі як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv
    Шчыра цябе страчу ціск паліва ў 1700 бар і зняць крыху загадзя, так трымаць 1 градусаў Atdc да 4000 абаротаў і канец ўпырску паліва да вмт, да 4500 абаротаў, гэта з 0.1 больш ціску турба. Акрамя таго, вы можаце таксама даць больш 80mm3 ў сярэдні рэжым, аж да 95mm3 без дыму. Звычайна я даю 90mm3 карту з лінейкай, то з лямбда-як абмежаваць.
    З 80mm3 прыкладна ў 3800 абаротаў я пракатнае на bapro 170 л.с., на 8в з толькі 0.05 больш ціску турба (1.45-1.5 пік і 1.35 да 4000).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Ціск ў магістралі rail нясіце яго амаль на максімум. Для вас з 1600bar па змаўчанні прыбывае, а таксама ў 1750 годзе. Не ? што павялічваецца толькі, каб раздрабіць лепш. Вам дастаткова толькі павялічыць prex rail блок кіравання вы autoadatta амаль на ўсіх астатніх параметраў, але не на перадаплату. Авансавыя плацяжы павінны быць зроблены толькі з 3000giri, cos? вы можаце "пераварыць" усе, дызельнае паліва впрыснуто. Не забывайце фактар veeery важна для 16v...скрыжаванне. З павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Ціск ў магістралі rail нясіце яго амаль на максімум. Для вас з 1600bar па змаўчанні прыбывае, а таксама ў 1750 годзе. Не ? што павялічваецца толькі, каб раздрабіць лепш. Вам дастаткова толькі павялічыць prex rail блок кіравання вы autoadatta амаль на ўсіх астатніх параметраў, але не на перадаплату. Авансавыя плацяжы павінны быць зроблены толькі з 3000giri, cos? вы можаце "пераварыць" усе, дызельнае паліва впрыснуто. Не забывайце фактар veeery важна для 16v...скрыжаванне. З павагай.
    Прабачце, але я не згодны. Перш за ўсе, падняць rail у 1750 бар, асабліва на карты standard, то я знаходжу толькі шкодна для помпы і фарсунак.
    Па-другое, авансавыя плацяжы, калі вы ведаеце, што вы робіце, вы можаце цалкам перарабіць, рухавік прыкметна паляпшае ў reattivit? і расход паліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Эбу не autoadatta наогул, змяненне ціску ў рампы мяняецца то і проста. У edc16c39 дарэчы, вы autoadatta толькі пра лямбда, у прыватнасці, для прывядзення ў адпаведнасць дадзеных, выяўленых у датчык выдатку паветра з тымі, лямбда-выразы.
    Тады як вы ніколі не павінны чакаць, толькі ў 3000rpm? Другое, якое правіла?
    Я заўседы сцвярджаю, што вы мяркуеце, дзе вам гэта трэба, што гэта азначае чарговай ін'екцыі, каб мець баланс паміж ціскам ў нумар і тэмпературы выхлапных газаў, таму лепш выкарыстоўваць рухавік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Павышэнне чыгуначных мяняецца толькі час ўпырску, што будзе скарочаны трохі. Але ўсе астатняе застаецца дакладна без зменаў.

Старонка 30 з 35 PrimaПерад ... 202829303132 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •