Старонка 30 з 34 PrimaПерад ... 202829303132 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 291 да 300 у 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    я, вядома, з крокам для дасягнення не ідуць дадзеных cazzum шаркаўшчыне, а таксама на 1 градус можа быць шкодна, асабіста пасля саветаў, джэк, я in bad dad авансавыя плацяжы ў рэжыме 1250 3000 2 градусаў розніцу адчувае сябе, вядома, машына лепш рэагуе, шпулька з турбонаддувом, які, відавочна, перайсці да страты аднавіць з карты vgt, напрыклад, на 4000 ў мяне каля 4 градусаў 80mm3 прэс-rail акцыі на 1600, з яшчэ 0,5 градусаў пост ВМТ, а астатнія перад ВМТ, цяпер я спрабую зняць крыху раней на нізкіх абарачэннях з высокім IQ, каб у чарзе лепш турбо мы гаворым на 0,5 градусаў, трохі як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv
    Шчыра цябе страчу ціск паліва ў 1700 бар і зняць крыху загадзя, так трымаць 1 градусаў Atdc да 4000 абаротаў і канец ўпырску паліва да вмт, да 4500 абаротаў, гэта з 0.1 больш ціску турба. Акрамя таго, вы можаце таксама даць больш 80mm3 ў сярэдні рэжым, аж да 95mm3 без дыму. Звычайна я даю 90mm3 карту з лінейкай, то з лямбда-як абмежаваць.
    З 80mm3 прыкладна ў 3800 абаротаў я пракатнае на bapro 170 л.с., на 8в з толькі 0.05 больш ціску турба (1.45-1.5 пік і 1.35 да 4000).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Ціск ў магістралі rail нясіце яго амаль на максімум. Для вас з 1600bar па змаўчанні прыбывае, а таксама ў 1750 годзе. Не ? што павялічваецца толькі, каб раздрабіць лепш. Вам дастаткова толькі павялічыць prex rail блок кіравання вы autoadatta амаль на ўсіх астатніх параметраў, але не на перадаплату. Авансавыя плацяжы павінны быць зроблены толькі з 3000giri, cos? вы можаце "пераварыць" усе, дызельнае паліва впрыснуто. Не забывайце фактар veeery важна для 16v...скрыжаванне. З павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў паскуале Visualizza Messaggio
    Ціск ў магістралі rail нясіце яго амаль на максімум. Для вас з 1600bar па змаўчанні прыбывае, а таксама ў 1750 годзе. Не ? што павялічваецца толькі, каб раздрабіць лепш. Вам дастаткова толькі павялічыць prex rail блок кіравання вы autoadatta амаль на ўсіх астатніх параметраў, але не на перадаплату. Авансавыя плацяжы павінны быць зроблены толькі з 3000giri, cos? вы можаце "пераварыць" усе, дызельнае паліва впрыснуто. Не забывайце фактар veeery важна для 16v...скрыжаванне. З павагай.
    Эбу не autoadatta наогул, змяненне ціску ў рампы мяняецца то і проста. У edc16c39 дарэчы, вы autoadatta толькі пра лямбда, у прыватнасці, для прывядзення ў адпаведнасць дадзеных, выяўленых у датчык выдатку паветра з тымі, лямбда-выразы.
    Тады як вы ніколі не павінны чакаць, толькі ў 3000rpm? Другое, якое правіла?
    Я заўседы сцвярджаю, што вы мяркуеце, дзе вам гэта трэба, што гэта азначае чарговай ін'екцыі, каб мець баланс паміж ціскам ў нумар і тэмпературы выхлапных газаў, таму лепш выкарыстоўваць рухавік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Эбу не autoadatta наогул, змяненне ціску ў рампы мяняецца то і проста. У edc16c39 дарэчы, вы autoadatta толькі пра лямбда, у прыватнасці, для прывядзення ў адпаведнасць дадзеных, выяўленых у датчык выдатку паветра з тымі, лямбда-выразы.
    Тады як вы ніколі не павінны чакаць, толькі ў 3000rpm? Другое, якое правіла?
    Я заўседы сцвярджаю, што вы мяркуеце, дзе вам гэта трэба, што гэта азначае чарговай ін'екцыі, каб мець баланс паміж ціскам ў нумар і тэмпературы выхлапных газаў, таму лепш выкарыстоўваць рухавік.
    ен падыходзіць толькі на лямбда...і ты нічога не сказаў! у чым заключаецца гэтая адаптацыя? што параметры змяняюцца ў рэгуляванні lamba?

...? ясна, што вы мяркуеце, дзе трэба! Што азначае ціск у пакоі? ....тэмпература выхлапных газаў ? безумоўна, звязаны з змяненнем загадзя...але вы мяркуеце іншыя прычыны...праблемы, якія пачынаюцца ад парадку 3000giri, у залежнасці ад колькасці? дызельнае паліва(для прыкладу). Вяртаючыся на змяненне тэмпературы ў сувязі з змяненнем фазы...не блытаць дызель з бензінам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Выбачайце, але шкодныя х і што? Калі помпа высокага ціску мае дыяпазон працы да 1800bar чаму? павінны зламацца? Тое ж самае тычыцца фарсунак.

Chiaritemi сумневы...але што авансавыя плацяжы? Для чаго яны патрэбныя?
    помпа hp характарыстыкі да 1800, але, безумоўна, шмат павялічвае яе знос, ціск, аб якім вы кажаце. Разам растуць і неэфектыўнасці і, такім чынам, магутнасць, інды, чаму на гэта ціск ? непазбежным працаваць? дзе час ўпырску становіцца занадта доўгай, але гэта трэба з карты вельмі шмат напрамкаў і кампанентаў, якія часцей за ўсе буйнагабарытныя (у першую чаргу КТ).

Таксама колькасць? паліва і іншыя рэчы. Гэта з edc16.
    абсалютна няма, змяненне p.rail змяняецца толькі ціск і, такім чынам, эбу выкарыстоўвае час pi? кароткае, каб надаць той жа дызель.

ен падыходзіць толькі на лямбда...і ты нічога не сказаў! у чым заключаецца гэтая адаптацыя? што параметры змяняюцца ў рэгуляванні lamba?

...? ясна, што вы мяркуеце, дзе трэба! Што азначае ціск у пакоі? ....тэмпература выхлапных газаў ? безумоўна, звязаны з змяненнем загадзя...але вы мяркуеце іншыя прычыны...праблемы, якія пачынаюцца ад парадку 3000giri, у залежнасці ад колькасці? дызельнае паліва(для прыкладу). Вяртаючыся на змяненне тэмпературы ў сувязі з змяненнем фазы...не блытаць дызель з бензінам.
    1 - лямбда вы autoadatta мець значэння супадаюць паміж датчык выдатку паветра і кіслароду, хто застаўся ў выхлапных газах, так ? рэгулявання, які залежыць ад кампанента, ад яго ўнутраных характарыстык, не змяняецца, змяняецца карта, па сутнасці, гэтая працэдура вырабляецца пры замене датчык выдатку паветра або лямбда-зонд.

2 - ціск у нумар азначае максімальнае ціск, калі вы прыедзеце ў камеры згарання, што дазваляе перамяшчаць поршань.

3 - як вы ніколі не павінны чакаць толькі ад 3000rpm?

4 - тэмпература ў нумары (набор ціску) таксама есць праблема дызельных рухавікоў высокай магутнасці паказвае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Прабачце, але я не згодны. Перш за ўсе, падняць rail у 1750 бар, асабліва на карты standard, то я знаходжу толькі шкодна для помпы і фарсунак.
    Па-другое, авансавыя плацяжы, калі вы ведаеце, што вы робіце, вы можаце цалкам перарабіць, рухавік прыкметна паляпшае ў reattivit? і расход паліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Прабачце, але я не згодны. Перш за ўсе, падняць rail у 1750 бар, асабліва на карты standard, то я знаходжу толькі шкодна для помпы і фарсунак.
    Па-другое, авансавыя плацяжы, калі вы ведаеце, што вы робіце, вы можаце цалкам перарабіць, рухавік прыкметна паляпшае ў reattivit? і расход паліва.
    Выбачайце, але шкодныя х і што? Калі помпа высокага ціску мае дыяпазон працы да 1800bar чаму? павінны зламацца? Тое ж самае тычыцца фарсунак.

Chiaritemi сумневы...але што авансавыя плацяжы? Для чаго яны патрэбныя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Павышэнне чыгуначных мяняецца толькі час ўпырску, што будзе скарочаны трохі. Але ўсе астатняе застаецца дакладна без зменаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Павышэнне чыгуначных мяняецца толькі час ўпырску, што будзе скарочаны трохі. Але ўсе астатняе застаецца дакладна без зменаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    чытаючы вашы адказы, у тым ліку, наступную за гэта паведамленне працытаваў, я ведаю, што што-то не так ? ясна. Перш за ўсе, павышэнне ціску дызельнага паліва не павялічвае колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое, што памяншае час ўпырску і аб'ем? дызельнае паліва, адпаведна, застаецца нязменным, мы не гаворым пра дадатковы модуль, які падманвае датчык ціску паліва і, такім чынам, экю падсвядома alzer? ціск дызельнага паліва без abbasssare час ўпырску.. і вось, што ў гэтым выпадку справа? дызельнага паліва павялічваецца.
    Загадзя даецца, каб захаваць egt не занадта высокія, аднак, і больш эфектыўна выкарыстоўваць лішкі дызельнага паліва ўпырскваецца.
    Ціск у пакоі ? ціск, якое ствараецца ў камеры згарання ў кожны цыкл працы рухавіка, і гэта ? вельмі шмат залежыць ад загадзя выкарыстаў, ціск турбо і ад колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое.

Старонка 30 з 34 PrimaПерад ... 202829303132 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •